NOVI PAZAR: Edita, tvrdi da su je napali pred djecom u policiji…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gde je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika,Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 03. 08 .2019… 07: 47…  NOVI PAZAR: Edita, tvrdi da su je napali pred djecom u policiji…

JEDNA OD VRUĆIH TEMA PREDHODNOG DANA JE BILA DA JE Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gdje je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode. Ova njena priča privukla je pažnju mnogih sugrađana.

Njen status prenosimo u cIJelosti…

Dana 31.07.2019. godine u 12:30h bila sam sa dvoje maloletne dece, sinom R.H(17god) i R.E.(5god) radi podizanja licne karte svom sinu. Poslali su nas u tzv. Baraku broj 5, ispred koje se nalazilo 20 ljudi.

UŠla sam u kancelariju kao svaki normalan gradjanin da bih pitala šta mi sve treba od dokumenata da bih podigla ličnu kartu. Zatražila sam papir i hemijsku, jedna od radnica mi je rekla da nema, a nje kolega je bio veoma ljubazan i dao mi papir i hemijsku.

Čitaj još:   GLUMCU PRIJETI ZATVOR: Kalinić bi mogao da dobije i DO 5 GODINA ROBIJE...

Ja sam počela da pišem i u jednom trenutku sam izašla u hodnik da nastavim sa pisanjem dok je u jednom trenutku službena radnica Vesna Neđković izašla, otela mi papir i hemijsku i počela je da me udara i da me vuče, pred 20 svedoka, i moje dvoje maloljetne dece.

Moj sin (17) je makao Vesnu od mene, u tom trenutku službeno lice (policajka) se zaletela i udarila mog sina (17) dva puta u predelu ledja, tj. bubrega, sa pretnjama “Završićeš u zatvoru”.

Poslije toga im se pridružio još jedan policajac.Počeli su sve troje zajedno, nasilno da izbacuju mene i dva sina. Ispred PU Novi Pazar sam se onesvestila da bi na moje stanje Vesna Nešković rekla: ” Nemoj da glumis”.

Na to moje stanje niko od pripadnika PU Novi Pazar nije reagovao da se meni pruži bilo kakva vrsta pomoći.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Ko je u policiji dobio batine, Edita tvrdi, da su je tukle policijske službenice...

Lišena sam slobode, dok je moj sin (5) vrištao i govorio: ” Pustite mi mamu, nemojte da je zatvorite.”

Držali su me 7 sati odvojeno od djece, a porodilja sam i imam bebu od 10 mjeseci.

Pozvan je Centar za socijalni rad da se meni oduzmu deca i odvedu u hraniteljsku porodicu. Oduzeli su mi i to pravo na jedan telefonski poziv da bih javila porodici gde sam, jer se moj suprug tada nalazio u Njemackoj.

Verovatno im je smetala moja marama koju nosim” , napisala je Edita Radetinac na svom fejsbuk profilu...

izvor RTV Novi Pazar

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši