IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sin Srpskog političara na slobodi: Momčilo uhapšen, pomogao sestri Jeleni, u ubistvu Majde…

Momčilo Dujović (21), je 6. jula uhapšen zbog sumnje da je pomogao sestri Jeleni Špagović (25) u brutalnom ubistvu Beograđanke Majde Garović (80), pušten je iz pritvora…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 03. 08 .2019… 11: 57…  Sin Srpskog političara na slobodi: Momčilo uhapšen, pomogao sestri Jeleni, u ubistvu Majde…

Kako se nezvanično saznaje, Dujović je pušten iz pritvora jer protiv njega za sada nema mnogo dokaza, a na saslušanju je i Špagovićeva poricala da on ima ikakve veze sa surovim zločinom.

Špagovićeva, djevojačko Dujović, i dalje se vodi kao glavna osumnjičena za ubistvo Majde Garović.

Jelena i Momčilo djeca su srpskog političara Saše Dujovića, inače bivšeg poslanika i bivšeg visokog funkcionera “Srpske desnice”. Dujović je potvrdio da je njegov sin, nakon gotovo mjesec dana, pušten iz pritvora.

Sin mi je pušten iz pritvora, ali zašto su ga pustili ne znam, vjerovatno postoji razlog… možda zato što ništa nije kriv. Ali ne bih ništa da prejudiciram, tu su nadležni istražni organi koji su mjerodavni za to. Ne pušta se iz zatvora neko tek tako… Ja kao roditelj naravno da osjećam olakšanje što je moj sin na slobodi, ali šta će i kako dalje biti, vidjećemo – rekao je Dujović.

Čitaj još:   Veliki požar u Sarajevskoj: Ljudi, skakali iz zgrade koja gori, ima povrijeđenih... (foto)

Istraga ubistva Majde Garović i dalje je u toku, a prema do sada poznatim informacijama, motiv za svirepi zločin najverovatnije je bio novac. Naime, Špagovićeva, koja je inače medicinska sestra, starici je dugovala oko 2.500 eura.

Majda i njen muž živjeli su lagodno jer su imali njemačke penzije. Međutim, kako mi je rekao njen muž, iz kuće ništa nije odnijeto, sklonjena ušteđevina nalazila se gdje su je ostavili.

Ipak, kad sam s mojim mužem pričala nakon njenog nestanka, a on je Majdu vidio baš tog jutra, rekao mi je da je izgledala neobično.

Vidio je na terasi i pitao je: “Kako si, šta radiš?”, a izraz lica joj je bio drugačiji, nije znao da mi opiše kako tačno, ali poslije toga je otišla u šetnju iz koje se nikad nije vratila. Ne postoji razlog zašto je izašla u to doba… Majdino ugljenisano tijelo pronašao je mještanin koji je šetao vikend-naseljem u Krčedinu i vidiio prevrnuti kontejner i dijelove tijela koji su bili u njemu.

Dvije nedelje kasnije, policija je uhapsila Jelenu Špagović zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistva i njenog brata Momčila Dujovića (21) zbog postojanja osnovane sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog djela…

izvor agencije

Čitaj još:   AKTUELNA VLAST UNAPRIJED SLAVI: Po Nikšiću mašu zastavama Srbije... (foto i video)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši