Panika u Istočnom Sarajevu, Gori u BLIZINE PLINOVODA … (video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U krugu bivše fabrike Energoinvest- RAOP u Istočnom Sarajevu izbio požar…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 10. 08 .2019… 22: 59… Panika u Istočnom Sarajevu, Gori u BLIZINE PLINOVODA … (video)

Gori u krugu bivše fabrike Energoinvest-RAOP, dim nepodnošljiv, građani u strahu i zbog BLIZINE PLINOVODA…

Stanovnici Istočnog Sarajeva ističu da je dim postao nepodnošljiv, ali da im strah unosi i pucanje (vjerovatno krovne konstrukcije).

Građani koji žive u neposrednoj blizini, navode da glavni plinovod protiče u blizini ove fabrike, te je zabrinutost podignuta na viši nivo…

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, Ljubiša Ćosić, apelovao je da stanovništvo koje živi u blizini bivše fabrike ne provodi vrijeme napolju zbog dima i njegovih mogućih negativnih posledica.

Čitaj još:   SOFRA SA BOSFORA: Kralj ljetnje trpeze "mavi patlıcan dolması" na turski način... (foto)

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo, Njegoš Vukadin, za medije ističe da je jako teško lokalizovati požar koji je zahvatio halu u sklopu bivše fabrike Energoinvest- RAOP, jer se radi o 300- 400 kvadrata krova koji je jako visok. Ističe da su vatrogasci odmah uspjeli da spriječe širenje požara na upravnu zgradu, koja se takođe nalazi u sklopu ove nekadašnje fabrike.

Vukadin ističe da su im u pomoć pritekle i kolege iz Federacije BiH, kao i pripadnici vatrogasne jedinice Eufora, te da su sve raspoložive ekipe trenutno na terenu.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *