SAMIR NURKIĆ, U UMAGU ZASVIRAO HARMONIKU NA PLAŽI: Oduševio kupače, napravio nezaboravnu feštu, dobio je i bakšiš! (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Samir Nurkić preselio se u Njemačku i za dušu balkanske dijaspore svira gdje ga požele, a njegovi snimci osvajaju ljubitelje domaće muzike u BiH, Sandžaku, Srbiji i Hrvatskoj…

UMAG: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti… utorak, 13. 08 .2019… 09: 39…SAMIR NURKIĆ, U UMAGU ZASVIRAO HARMONIKU NA PLAŽI: Oduševio kupače, napravio nezaboravnu feštu, dobio je i bakšiš! (video)  

Samira Nurkića mnogi pamte kao talentovanog harmonikaša iz jedne od ranijih sezona hrvatskog takmičenja “Supertalenat”. Harizmatični Bosanac je sada postao prava zvijezda u regonu, a svi pričaju o njegovom umjeću na harmonici…

Nurkić nastupa širom Njemačke za dušu balkanske dijaspore, a njegovi snimci osvajaju ljubitelje domaće muzike u BiH, Sandžaku, Srbiji i Hrvatskoj.

U najnovijem video, Samir je zasvirao harmoniku na prepunoj plaži u Umagu, što je oduševilo prisutne kupače i napravio je nezaboravnu atmosferu. Takođe je za svoj nastup dobio i dobar bakšiš, jer se ljudi nisu ustručavali da ga časte, pošto su ih pjesme koje je izvodio dirnule pravo u srce.

Čitaj još:   Vic dana Lovili Srbin i Hrvat

Snimak je začas postao viralan na društvenim mrežama, a na njemu preovladavaju hitovi “Pozdravi je, pozdravi” Miroslava Ilića, te “Sarajevo, grade moj” Halida Bešlića…

Samir Nurkić “Bosanac stigao u Hrvatsku s harmonikom i oduševio čitavu plažu. Svaka ti čast, majstore”, poručili su na Fejsbuk “Dnevna doza doze”.

iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši