POLICIJA VRŠI UVIĐAJ: Maja Berović, se oglasila nakon što su izrešetali njen kombi, “NE ZNAM KO BI TO MOGAO DA BUDE…” (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bend pjevačice Maje Berović u subotu je poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružjem…

MOSTAR: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Znimljivost, subota, 17. 08 .2019… 01: 59… POLICIJA VRŠI UVIĐAJ: Maja Berović, se oglasila nakon što su izrešetali njen kombi, “NE ZNAM KO BI TO MOGAO DA BUDE…” (foto)

U domaćim medijima odjeknula je vijest da je kombi u kom su bili članovi benda pjevačice Maje Berović izrešetan, a da je ona na samo nekoliko metara dalje gledala kako osobe sa fantomkama na glavama u pokretu pucaju ispred nje…

Naime, nakon velikog koncerta u gradu na neretvi, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda.

U tom trenutku Maja Berović se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je videla da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Niko od članova bend nije povređen, a svi su bili u šoku zbog čitav situacije koja je odigrala u svega nekoliko minuta. Na lice mjesta je izašla lokalna policija koja je obavila uviđa. Ovim povodom za medije, Maja je prokomentarisala čitav slučaj:

Čitaj još:   Zadnja naredba noć pred ubistvo ĐINĐIĆA: Pratite njega, gdje se kreće i sa kim se viđa!

– Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživjeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj zvanični epilog – izjavila je ovim povodom Maja.

Sa druge strane, zvanični policijski organi nisu odgovorili na pozive i dali saopštenje povodom ovog incidenta…

Čitaj još:   SAD: Spremaju nuklearnu tehnologiju za Saudijsku Arabiju...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši