TREBA PROBATI: Narodni lijek, istog momenta liječi glavobolju i migrenu… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 11: 59…  TREBA PROBATI: Narodni lijek istog momenta liječi glavobolju i migrenu…

ZNAMO BROJNE Ljudi koje pate od migrene, da su ovo užasni bolovi, od kojih se, faktički, ne može izbaviti. Međutim, ključna riječ je ovde – “faktički”. Migrena vas može onespokojiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lekova protiv bolova.

Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima? Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vrijeme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

Predložena metoda liječenja od migrene je veoma jednostavna:

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Počelo, potpisivanje Peticije za ukidanje rijaliti programa...

Sve što će vam biti potrebno je so i limunov sok…

Kao prvo, treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je veoma obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118.

So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo seratonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite jeste da u čašu sipate sok od 2 svežeceđena limuna i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promješate, preručite u veći sud i u to dodate čašu (200 ml) vode. Napitak promješajte i ispijte u jednom gutljaju

Na ukus je – odvratno! Ali, ovaj napitak dijeluje momentalno, kao da je prava magija! Za samo nekoliko minuta osjetićete veliko olakšanje, bol će postepeno početi da jenjava.

Čitaj još:   NIKŠIĆ U ŠOKU: VJENČANJE SRPKINJE I CRNOGORCA POŠLO PO ZLU, Mladenačka torta ostala netaknuta...

P.S. Napitak se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom…

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši