IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Njemac uhapšen u S. Makedoniji zbog šverca 700 kg kokaina… (foto i video)

Policija je u Sjevernoj Makedoniji uhapsila državljanina Njemačke zbog sumnje da je organizovao nabavku 700 kilograma kokaina iz Јužne Amerike do Hamburga…

SKOPLJE: Sjeverna Makedonija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 24. 08 .2019… 23: 02…   HOROR: Njemac uhapšen u S. Makedoniji zbog šverca 700 kg kokaina…

Policija Sjeverne Makedonije saopštila je da je uhapsila njemačkog državljanina za kojim je raspisana međunarodna Interpolova poternica.

Njemački državljanin, koji je identifikovan samo po svojim inicijalima R.V.L, tereti se da je organizovao prevoz 700 kilograma kokaina iz jedne južnoameričke zemlje u Hamburg, prenosi AP.

– Prilikom hapšenja, pronađena je manja količina kokaina i marihuane, pet telefona, njemački pasoš i lažna vozačka dozvola iz Poljske – saopštila je policija u Sjevernoj Makedoniji.

Osumnjičeni se mjesecima krio u sportsko-rekreativnom centru Popova Šapka, sa lažnim identitetom.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Od korone PRESELILA NA AHIRET SELMANA HODZIĆ OMILJENA medicinska sestra- Dženaza danas...

Sumnja se da je kao član međunarodne kriminalne grupe organizovao nabavku 700 kilograma kokaina iz Јužne Amerike do Hamburga, a za njim je bila raspisana Interpolova potjernica.

Uhapšen je u zajedničkoj akciji makedonske i njemačke policije, koje su zaplijenile pet mobilnih telefona, novac, laptop, nemački pasoš i poljsku vozačku dozvolu.

Muškarac se nalazi u pritvoru i trebalo bi da bude predat njemačkim vlastima kada se završi proces izručenja.

Sudija u Tetovu je odredio ekstradicioni pritvor pedesetpetogodišnjem državljaninu Njemačke.

Izvor agencije AP

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši