IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Luna, o estetskim zahvatima: Otkrila, šta je uradi čim je izašla iz ‘Zadruge’ (foto)

TREBALO MI JE TO, LICE MI JE UMRLO… Oko ovoga se podigla velika prašina!!!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 25. 08 .2019… 15: 02…  Luna, o estetskim zahvatima: Otkrila, šta je uradi čim je izašla iz ‘Zadruge’ (foto)

Luna Đogani po izlasku iz “Zadruge 2” svojevremeno se oglasila i iz sigurnih ruku jedne medicinske radnice, kod koje je otišla da oporavi svoje lice. Ta Instagram priča podigla je ogromnu prašinu, jer su brojni foloveri odmah pomislili da se rijaliti zvijezda odlučila za neki od popularnih zahvata…

Međutim, Luna je zaustavila sve gradske priče kada je objasnila da je u pitanju bila korekcija, te da je njeno lice “sve majka priroda”.

– Reč je zapravo o tretmanu lica, a ne o estetskoj korekciji. Radila sam ga kod jedne doktorke iz Njemačke. Lice mi je umrlo posle dvije godine u rijalitiju i bilo mu je potrebno da malo oživi – objasnila je u jednoj emisiji Đoganijeva.

– Ljudi su pomislili da sam se operisala, a ja sam samo ubrizgavala vitamine. Kad se operišeš potrebno ti je malo više vremena da se oporaviš. Ništa nisam mijenjala na svom licu – zaključila je pobjednica “Zadruge 2”.

Čitaj još:   Oglasila se mama Neda : "ANABELA PODMEĆEŠ NOGU SOPSTVENOJ ĆERKI!"

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši