CRNOGORAC, POZNAT PO NARKO- BIZNISU PREŽIVIO I TREĆI ATENTAT: Dva put ga pucali, izrešetan došetao do bolnice…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nepoznati napadač koji je u Budvi, hicima iz vatrenog oružja ranio Budvane Gorana Slovinića i Dragana Markovića, pucao je i u Marka Ljubišu Kana koji tom prilikom nije pogođen…

BUDVA: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 29. 08 .2019… 10: 59…  CRNOGORAC, POZNAT PO NARKO- BIZNISU PREŽIVIO I TREĆI ATENTAT: Dva put ga pucali, izrešetan došetao do bolnice…

Marković i Slovinić ranjeni su dok su u Ljubišinom društvu sjedeli na terasi lokala ispod starogradskih bedema. Iz policije je saopšteno da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog događaja.

Cetinjanin Marko Ljubiša zvani Kan odavno je poznat policiji. Dva puta je preživio pokušaj ubistva 2009. i 2013. godine.

Kan je u aprilu 2012. godine izručen iz Srbije u Crnu Goru, jer je za njim bila raspisana potjernica Interpola na osnovu naredbe podgoričkog Višeg suda, zbog sumnje da je umješan u pokušaj ubistva.

Čitaj još:   SENZACIJA: Emir Preldžić, reprezentativac Turske se poslije 15 godina vratio u BiH, potpisao za ... (foto)

ZADNJE JE BILO DA 2. marta 2013. godine teško je ranjen na Novom Beogradu, kada je pucano na njegov “golf” i pogodila su ga četiri metka u grudi i vrat.

Njegovo ranjavanje ostalo je upamćeno i po tome što je uspio sam da se domogne službe Hitne pomoći, gdie je došetao okrvavljen i pao na ulaznim vratima. Kan tada nije htio da kaže šta mu se dogodilo, gdie, niti ko je pucao na njega. Rekao je svoje ime i izgubio svijest.

Kako je kasnije otkriveno, na njega je pucano iz automobila u pokretu na Novom Beogradu, u Ulici Vladimira Popovića. Njegovo ime se dovodi u vezu s narko-biznisom ne samo u Crnoj Gori već i širom Evrope.

Čitaj još:   IDE Kišni ponedeljak, a u utorak razvedravanje...

Ljubiša je bio poznat i kao blizak saradnik kriminalne grupe Luke Đurovića, povezane s Lukom Bojovićem, vođom nekadašnjeg “zemunskog klana”, a pretpostavlja se da je blizak i sa Sašom Boretom, koji je osuđen zbog učešća u ubistvu policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića...

izvor Cdm.me

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *