TUGA SANDŽAKA I PAZARA: Objavljena smrtovnica Samira Bate Tuzinca, danas dženaza, ožalošćena majka, pa redom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dženaza rahmetlije biće obavljena danas na groblju Gazilar a polazi od Altun Alem džamije sa ikindije namaza…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 32. 00 .2019… 10: 59… TUGA SANDŽAKA I PAZARA: Objavljena smrtovnica Samira Bate Tuzinca, danas dženaza, ožalošćena majka, pa redom…

PREDHODNIH NEKOLIKO DANA ŠIROM SANDŽANA NEVJERICA I TUGA: Samir Tuzinac, mladoženja koji je 30. avgusta stradao na medenom mesecu u Alaniji, biće danas obavljena dženaza u Novom Pazaru.

Na tek objavljenoj smrtovnici se navodi da će se dženaze obaviti na groblju Gazilar, a polazi od Altun Alem džamije. Ožalošćeni su njegova majka Šemsida, supruga Armina, sestre, zet, kao i porodice Tuzinac, Numanović i Čulavdžić.

Tužni haber i vijesti da je mladoženja stradao nesretnim slučajem na medenom mjesecu šokirala je Novi Pazar, Sandžak ali i cijelu Srbiju. Samir Tuzinac Bato je pao sa VI. sprata luksuznog hotela “Dizaliya Palm Garden”  kod Alanije, u kojem je odsjedao sa suprugom, s kojom je nedelju dana ranije sklopio brak.

Čitaj još:   VISILA, IZNAD SKIJAŠKE STAZE: Žena umalo ispala iz korpe žičare na Savinom kuku! (video)

Zvaničnih informacija o tome kako je Tuzinac stradao nije bilo, a postojalo je više verzija priče o njegovoj smrti. Dok neki vijeruju da se Samir nije ubio, jer je bio zadovoljan pošto se oženio i lijepo se slagao sa suprugom Armina Numanović…

Prema svedočenju njegove majke koja se nalazi u teškoj situaciji, a koje je prenio jedan prijatelj, njegova supruga Armina bila je u kupatilu kada je Samir pao sa terase i najpre je pomislila da se šali, pošto ga nije vidjela u sobi.

Na društvenim mrežama pojavila se jedna fotografija sa društvenih mreža, na kojoj se vidi upravo njegova supruga Armina u zagrljaju njegove majke, a njene svekrve Šemside. One su slikane ispred mjesta u Alanijialiji.

Kako je preneo prijatelj, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju, jer je Samir sa medenog mjeseca slao i fotografije, pokazujući kako se njih dvoje lijepo provode.

Dok su prijatelji sigurni su da će istinu moći da kaže samo njegova supruga Armina Numanović (34), koja je u momentu stradanja supruga bila u hotelskom kupatilu…

Čitaj još:   PROBAJTE Pravo je čudo: Stavite paradajz na proširene vene i vidite šta će se desiti... (foto)

– Samir je teško podnio smrt oca, koji je prije 15 godina tragično stradao u saobraćajnoj nesreći. Njega je u Novom Pazaru na kružnom toku ubilo vozilo komunalnog preduzeća. Samir se od tada mnogo promijenio. Nekako se povukao i posvetio vjeri i u njoj nalazio smisao života – priča Samirov drug…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši