IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASPAD SISTEMA: ANA Brnabić sa partnerom Milicom Đurđić, bodrile Srbije u Luksemburgu… (foto i video)

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel u Luksemburgu…

LUKSEMBURG: Svijet, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 08: 52… RASPAD SISTEMA: ANA Brnabić sa partnerom Milicom Đurđić, bodrile Srbije u Luksemburgu… (foto i video)

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je sinoć utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel u Luksemburgu.

– Pobjeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji završetak moje posete toj zemlji – rekla Brnabić poslije utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

– Čestitam našim fudbalerima i čitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi – dodala je Brnabiić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

Čitaj još:   SRAMNA IZJAVA Ane Brnabić NA GODIŠNJICU GENOCIDA: "Nije nam mjesto u Srebrenici..."

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima.

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Đurđić petnaestak minuta prije početka utakmice dočekali su premijer Gzavije Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji nose šalove u bojama svoje reprezentacije, su se prije početka utakmice smijestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a prije utakmice su intonirane himne…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši