RASPAD SISTEMA: ANA Brnabić sa partnerom Milicom Đurđić, bodrile Srbije u Luksemburgu… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel u Luksemburgu…

LUKSEMBURG: Svijet, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 08: 52… RASPAD SISTEMA: ANA Brnabić sa partnerom Milicom Đurđić, bodrile Srbije u Luksemburgu… (foto i video)

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je sinoć utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel u Luksemburgu.

– Pobjeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji završetak moje posete toj zemlji – rekla Brnabić poslije utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

– Čestitam našim fudbalerima i čitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi – dodala je Brnabiić.

Čitaj još:   DANAS SUNČANO, SLIJEDI NAGLA PROMJENA: Od 23, do 12 C sa kišom i snijegom...

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima.

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Đurđić petnaestak minuta prije početka utakmice dočekali su premijer Gzavije Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji nose šalove u bojama svoje reprezentacije, su se prije početka utakmice smijestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a prije utakmice su intonirane himne…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši