IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAN KAD JE OTVORIO DUŠU, LUKAS O SVOM ŽIVOTU: Sve o Arkanu, Ceci, Lepoj Breni, hapšenju u Sablji, ocu, majci… (foto)

Aca Lukas je od danas i zvanično slobodan čovjek. Aca se razveo od supruge Sonje, to je glavna vijest, ali i ne čudi…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 13. 09 .2019…  20: 45… DAN KAD JE OTVORIO DUŠU, LUKAS O SVOM ŽIVOTU: Sve o Arkanu, Ceci, Lepoj Breni, hapšenju u Sablji, ocu, majci…

Kad god se u poslednje vreme spomene njegovo ime uvijek ide priča o tome sa kim je u vezi, s kim nije i tome slično…

Ali nije bilo uvek tako…

Kada se Lukas pojavio bio je kralj splavova. O atmosferi koju je tada pravio se priča i danas. Bio je prepoznatljivpo tome što je pjevao sve – od Silvane do Nirvane.

O svom životu i karijeri nije uvijek volio detaljno da govori ali je prije par godina u emisiji Goli život ipspričao detalje o kojima se do tada nije mnogo znalo…

Ja sam zvanično uhapšen zbog posjeda oružja bez dozvole. E sad koliko je neko znao u tom trenutku da ja kod kuće imam jedan mali pokvareni pištolj… Došlo je negdje oko 20 specijalaca. Opkolili su mi kuću. Ali ja tad nisam bio kod kuće već u Novom Sadu.

Kad sam se vratio oni su već otišli ali sam primjetio da je neko bio jer je neko okrenuo kamere. Pitao sam čuvara i on mi je rekao da su bili policajci. Ja sam onda otišao u 29. novembar dabi mi oni rekli da je to bila rutinska kontrola. E sad ne znam koliko rutinska može biti jer je djelovalo kao desant na Drvar.

Čitaj još:   NOVA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA: Terorista Tarant optužen za 50 ubistava i 39 pokušaja ubistava u džamiji...

Poslali su par inspektora da krenu sa mnom do kuće da provjere. Znao sam da imam taj pištolj bez dozvole za koji se poslije ispostavilo da je i pokvaren.

Zaboravio sam da ga sklonim, bio je u spavaćoj sobi u ženinoj tašni. Rekli su mi da im odmah prijavim ako imam nešto neregularno. Kazao sam im da imam taj pištolj i da ću im ga dati. Kada sam donio pištolj, oni su napravili zapisnik i tada su me poslije ispitivali nekoliko sati u 29. novembru oko zemunskog klana.

I onda su mi rekli – Što se nas tiče sve je u redu ali ovi su ti pisali 30 dana zbog pištolja. I ja pravo odatle u CZ.

Ja nisam ni znao da su oni zemunski klan. Njih sam znao deset godina prije toga iz grada. Mi javne ličnosti smo imali dosta problema oko toga ko je gdje bio, ko se sa kim rukovao. Pitali su me što sam Legiji pjevao krštenje.

– Pjevao sam jer sam pjevač. Krštenje je bilo u hotelu Jugoslavija. Tamo je kuhar kuhao hranu, što onda njega niste uhapsili što je kuhao Legiji, rekao sam im.

A koliko se sjećam taj skup je objezbeđivalo nekoliko interventnih brigada.

Čitaj još:   UŽAS- Napadnut mladić sa crnogorskom zastavom, napadači izašli iz mercedesa beogradskih tablica!? (foto)

Rekao sam im tada:

– Do juče je slovo “L” bilo izbačeno iz upotrebe u ovoj vašoj ustanovi jer kad čujete “L” vama spadnu gaće a sad mene peglate što sam pjevao tamo...

(sutra nastavak ispovjesti Ace Lukasa o Arkanu, Ceci, Lepoj Breni, ZEMUNSKOM KLANU, ocu, majci…)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši