PRIJEDOR: Prijateljstvo dvije djevojčice, ćerke imama i svještenika, o kome mogu da uče odrasli…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Fotografija dvije djevojčice koje sa rančevima na leđima časkaju na putu do škole, ali ono što se na njoj ne vidi je izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama…

PRIJEDOR: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 15. 09 .2019…  09: 15…  PRIJEDOR: Prijateljstvo dvije djevojčice, ćerke imama i svještenika, o kome mogu da uče odrasli…

Djeca od kojih odrasli treba da uče! Slika najboljih drugarica iz Prijedora oduševila sve!

Na prvi pogled ovo je fotografija dvije djevojčice koje sa rančevima na leđima časkaju na putu do škole, ali ono što se na njoj ne vidi je izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama.

Naime, u komentaru fotografije otkriva se da je reč o pravom prijateljstvu devojčica iz Prijedora, koje žive po različitim obijačima.

Čitaj još:   POTVRĐENO: Erdogan, stiže u dvodnevnu posjetu BiH...

“Jedna je ćerka pravoslavnog sveštenika a druga imama. Svakog dana, u 12.15 nađu se na dogovorenom mestu kako bi zajedno išle u školu. Dečiji svet ne pati”, napisano je uz fotografiju.

I tako, iz dečijeg sveta neupraljanog stvarima kojima se opterećuju odrasli, dolaze lekcije vežne za život, a drugarice koje čak imaju i iste frizure u komentarima dobijaju samo čestitke i pohvale.

“Tako nam malo treba da budemo svi srećni, dečice draga pokažite odraslima”, stoji u jednom od komentara...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *