IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVE INFORMACIJE O ZDRASTVENOM STANJU ČEDE JOVANOVIĆA: “Ljekari predviđaju dugotrajno liječenje…” (foto)

Prema pouzdanim informacijama ovog portala, dobijenim od osobe bliske porodici Jovanović, lider LDP-a trenutno je u svjesnom stanju…

BEOGRAD: Srbija, vijesti, četvrtak,14.01.2021, 19.26… NOVE INFORMACIJE O ZDRASTVENOM STANJU ČEDE JOVANOVIĆA: “Ljekari predviđaju dugotrajno liječenje…” (foto)

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije (LDP) Čedomir Jovanović već se nekoliko dana nalazi u bolnici, gdje zbog jakih bolova prima morfij, potvrđeno je za Nova.rs. 

“Za razliku od prethodnih dana, osjeća se puno bolje. Trenutno je svestan i može da priča. Situacija je znatno bolja nego prethodnih dana”, govori izvor , koji je objasnio a i kada je Čedomir Jovanović hospitalizovan dan nakon Božića te da je porodica isprva, zbog jakih bolova u predjelu grudnog koša i stomaka, sumnjala da se radi o srčanom udaru.

“Tada nije bio svestan. Bio je bunovan i nije mogao da priča”, dodao je izvor.

Izvor za Nova.rs dalje objašnjava da ljekari danima nisu znali zbog čega Jovanović osjeća snažne bolove te da su sumnjali da je ponovno zaražen koronavirusom, ali da su svi testovi bili negativni. Ispostavilo se na kraju da ima upalu nerava i kičmene moždine, što, sumnjaju ljekari, možda jeste posljedica koronavirusa koji je Jovanović preležao u ljeto 2020. godine, potvrdio je izvor.

Čitaj još:   “ŽENA- ŠIŠMIŠ” iz Vuhana: U Kini ima još virusa poput korone... (foto i video)

“Lekari predviđaju dugo lečenje, najverovatnije će morati da bude u bolnici još mesec ili dva, u najboljem slučaju”, dodao je izvor portala Nova.rs. Njegova supruga Jelena Jovanović ranije je izjavila za domaće medije da se lider LDP-a mjesecima osjećao loše, osjećao je snažne bolove u dijafragmi i govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah.

Iz istog razloga je prestao i da trenira te se više od pet mjeseci ne izlaže nikakvom fizičkom naporu, rekao je za Nova.rs izvor blizak porodici.

izvor nova rs

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2021. GODINE

Ribe, Blizanci i Škorpija dobar spoj, Lav čuva leđa, Ovan Read more

PAZARSKI- SANDŽAČKI POSEDAK ponovo sa vama- NEDELJA u 20h

U nedelju 7.marta u 20h. Ovaj put cela emisija je Read more