IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAOPŠTENJE HMZ Vijesti su loše: Smrzavaćemo se, spremite se za neizdrživo… (foto)

U nedelju se još ponegdje očekuje slab prizemni mraz (slana)…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak 20. 09 .2019…  15: 52… SAOPŠTENJE HMZ Vijesti su loše: Smrzavaćemo se, spremite se za neizdrživo… (foto)

U Regijonu Juga Balkana će sutra jutro biti hladno, Tokom dana biće sunčano, uz slab vjetar, promjenljivog pravca, koji će krajem dana preći u istočni i jugoistočni, prognoze su većine idrometeoroloških zavoda (HMZ)

U nedelju se još ponegdje očekuje slab prizemni mraz (slana)… U BiH, Crnoj Gori i Srbiji će sutra jutro biti hladno, u većini mjesta sa slabim prizemnim mrazom, a po kotlinama sa kratkotrajnom maglom.

Tokom dana biće sunčano, uz slab vjetar, promjenljivog pravca, koji će krajem dana preći u istočni i jugoistočni, prognoza je jednog ovaj put u Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u Beogradu.

Jutarnja temperatura od nula do sedam stepeni C, najviša dnevna od 19 do 22 stepena C.

I u Beogradu će subotnje jutro biti hladno, na širem podrucju grada sa slabim prizemnim mrazom.

Period do 30. septembra. Od utorka na prostoru Bosne i Hercegovine izgledna je drugačija slika vremena. Prijepodne pretežno sunčano, a pred kraj dana uz povećanje oblačnosti prognozira se kiša, koja će prvo zahvatiti sjeverna a zatim i centralna područja. U srijedu prijepodne u Bosni oćekuje se kiša, a u Hercegovini moguć je i kratki pljusak. 

Čitaj još:   VRIJEME U REGIONU: Danas sunčano i vruće, do 34 C... (foto)

petak, 20.09.2019.
Stabilizacija vremenskih prilika, duži sunčani intervali i porast temperatura tokom dana, pozitivno će djelovati na opštu sliku, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata dodatno će se umanjiti. Tokom jutra biće dosta svježije, stoga je poželjno biti oprezniji i prikladno se odjenuti. Savjetujemo Vam da dan provedete na otovrenom.  

Tokom dana sunčano, uz slab, promenljiv vjetar, krajem dana istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od tri do sedam, najviša dnevna oko 21 stepen C.

U nedelju se još ponegdje očekuje slab prizemni mraz (slana), a tokom dana biće toplije.

Od ponedeljka temperatura u granicama prosjeka za ovo doba godine…

Naoblačenje sa kišom i pljuskovima, ponegdje grmljavinom, prie podne će zahvatiti zapadne i jugozapadne dijelove cijelog Balkana, a do kraja dana, tokom noći i u utorak proširiće se na ostale krajeve zemlje…

Čitaj još:   STIŽE VRELA VAZDUŠNA MASA SA SJEVERA AFRIKE: Idu TROPSKE NOĆI, red pljuskova sa grmljavinom! (foto i video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši