IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. septembar 2019. godine…

Ovan zatvoren, Biku se smiješi Djevica, Blizanci neispavani, Rak osjetljiv,Lav ima avanturu, Vaga upoznaje nekog preko posla, Škorpija investira, Strijelac dobar u timskom radu, Jarac neorganizovan, Vodolija pred raskidom, a Ribe čeka bolji dan. Ovo je dnevni horoskop za 28. septembar 2019. godine.

OVAN

Uspjećete da ostvarite poslovne promjene koje ste imali u planu. Pred vama je povoljan period za posao. Moguće je da niste sigurni da li da vjerujete osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete promjene. Prijala bi vam šetnja.

BIK

Tokom današnjeg dana ćete biti skloni nekim problemima i svađama na polju posla. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osjećanja i da se posvetite stabilizaciji vašeg emotivnog odnosa. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Dolazi vam značajno poboljšanje finansija. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne ponude i prilike. Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom u narednom periodu bi moglo da bude pogoršanja. Imate mnogo energije!

RAK

Nemate dovoljno povjerenja u osobu sa kojom blisko sarađujte. Pred vama su nove mogućnosti za promjenu posla. Posvećeni ste svom partneru i nema naznaka za to da ćete sa njim imati neke veće probleme. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Možete dobiti pomoć od osobe koja će vam biti bliska na ovom polju. Pred vama je faza poslovnih promjena. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Generalno se dobro osjećate i nemate probleme.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Ne živimo u srpskoj provinciji, nego u građanskoj i evropskoj Crnoj Gori... (foto, video)

DJEVICA

Možete da očekujete da će vam se sreća osmjehenuti na ovom polju. Uspjećete da riješite neke bitne probleme na ovom planu. Novo poznanstvo vam uskoro dolazi u život, očekuje vas period za nova dešavanja. Povedite računa o srcu.

VAGA

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom planu. Očekuje vas faza u kojoj će biti moguća promjena posla. Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav i za nova poznanstva. Povedite računa o srcu.

ŠKORPIJA

Nije pretjerano povoljan dan za vaše poslovno polje. Potrudite se da date sve od sebe kako biste se okrenuli potrazi za novim rješenjima. Vrijeme je da se suočite sa greškama iz prošlosti. Mogući su manji problemi sa stomakom.

STRIJELAC

Spremni ste za važne korake kada je u pitanju posao. Želite da ostvarite promjene na ovom planu. Očekuje vas dobra atmosfera u odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugome pružate dovoljno podrške. Povedite računa o sinusima.

JARAC

Maksimalno ste posvećeni poslu i možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite dobre promjene na ovom planu. Ukoliko vam se dopada osoba koju znate od ranije sada je pravi trenutak da joj pokažete osjećanja. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Moguće je da vam nedostaje malo energije kako biste uspjeli da se posvetite svom poslu u pravoj mjeri. Počeli ste da razmišljate o prekidu veze sa osobom koja vam se čini nepouzdano. Moguće su psihosomatske tegobe.

Čitaj još:   SARAJEVO: Ljekari iz BiH od velike pomoći kolegama u Sandžaku u borbi protiv koronavirusa... (foto)

RIBE

Biće vam potrebno malo više vremena kako biste uspjeli da riješite sve nagomilane probleme na ovom polju. Moguće je da voljena osoba želi da pokaže da joj je iskreno stalo do vas. Preporuka je da posjetite ljekara.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši