UHAPŠENA PJEVAČICA EDITA ARADINOVIĆ: Balkan je zgrožen onim što je uradila

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pjevačica Edita Aradinović biće saslušana u policiji zbog eksplozivne naprave koja je u subotu rano ujutru bačena na prostorije producentske kuće “FM Plej”, saznaje Kurir.

Podsjetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povrijeđen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

– Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pjevačicom Editom Aradinović. Naime, Aradinovićeva je imala ugovor s producentskom kućom vrijedan 150.000 eura još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika – priča naš izvor iz istrage i dodaje:

– U ovom trenutku ona je jedina osumnjičena za napad, pa će u skladu s tim biti saslušana. Roganović i Miletić su ispričali da, osim ovog, nisu imali nijedan problem koji je mogao da rezultira bombaškim napadom – dodao je naš sagovornik.

Čitaj još:   VRIJEME OVIH DANA: OPREZ NAKON KIŠE ZABIJELIT ĆE, evo kada stiže OBRT... (foto)

Kako su vlasnici “FM Pleja” ranije ispričali za Kurir, o incidentu su ih obavijestile komšije.

– Komšije iz kafića su nas pozvale ujutru i rekle da su polomljena stakla na našim prostorijama. Filip i ja smo došli i u prvom trenutku nam je djelovalo kao da je riječ o pokušaju pljačke. Provirili smo jer nismo mogli da otvorimo vrata studija, tada smo vidjeli osigurač na podu i pozvali policiju – objasnio je Miloš Roganović i dodao da sumnja da je neko najprije razbio prozor, a potom ubacio bombu.

Na njegove riječi nadovezao se Filip Miletić, koji je naveo da je sreća što niko nije povrijeđen, ali da je pričinjena velika materijalna šteta.

– Geleri su sve uništili. Riječ je prostoru od oko 100 kvadratnih metara s terasom, a unutra je dosta stakla. Kompjuteri su oštećeni, ali se iskreno nadamo da nam je hard-disk sačuvan jer na njemu čuvamo materijal s kojim radimo. Vjerujemo u policiju, na njima je sada da pronađu osobu koja stoji iza ovoga – kazao je Miletić.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: U KRVAVOJ TUČI IZBODEN MUŠKARAC...

izvor: slobodnabosna.ba

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši