BLUDNI, POP IZGUBIO TELEFON, SADRŽAJ U NJEMU PRAVI PAKAO: “Jel nosiš mantiju, to me pali?”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vladika se brani: “Nemam veze sa tim, hoće da mi smjeste”!

PROHOR PČINSKI: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10: 10… 21: 20… BLUDNI, POP IZGUBIO TELEFON, SADRŽAJ U NJEMU PRAVI PAKAO: “Jel nosiš mantiju, to me pali?”

Vladika je izgubio mobilni u manastiru Prohor Pčinjski, eparhijom kružile fotografije golih mladića, muškog polnog organa i lascivne poruke koje su navodno nađene u njegovom telefonu!

Pahomije izgubio telefon… U njemu pronađene fotografije i dopisivanja sa mlađim muškarcima… Vladika se brani

Vladika vranjski Pahomije Gačić ljetos je izgubio svoj mobilni telefon u manastiru Prohor Pčinjski, a u eparhiji se priča da su u njegovom telefonu pronađene eksplicitne fotografije golišavih mladića, kao i lascivne poruke koje je razmjenjivao sa dječacima!

Čitaj još:   VIC DANA Veseli vic za Novu godinu...

Ovo tvrdi dobro obavješteni izvor i dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevom telefonu neko vrijeme kružile u određenim krugovima u Vranju...

Ljetos mu je nestao telefon u Prohoru Pčinjskom, priča se da je zaboravio telefon ispred manastirske suvernirnice. Neko od iskušenika ga je pronašao, a u njemu su bile fotografije golišavih momaka, zgodnjikavi momci, ne vidi im se glava, ali se zato zadnjica vidi, šarene gaće i polni organ. Pored toga nađena je i prepiska vladike i nekog momka. 

Razmjenjivali su poruke, a jedna glasi, “Jel nosiš mantiju? To me pali”.Jao, provali si me, da! Molim te diskretno. Ko Boga te molim. Pusti poruku na Vajber, ovde kasne!

Kada je Pahomije shvatio da mu nema mobilnog, oblio ga je znoj.

Čitaj još:   Novi detalji o teroristi sa Zelanda: Iznajmio auto u Austriji,obilazio ove gradove

– Skočio mu je šećer! To je bilo opsadno stanje u manastiru! 

Pahomije je, kako navode mediji, potvrdio da je izgubio telefon.

– Izgubio sam telefon dok sam radio u bašti. Napad na mene traje već godinama. Nemam veze s tim fotografijama. Znam samo da upalim i ugasim telefon, poruku nikad nisam poslao – rekao je Pahomije…

Izvor Agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *