Crna Hronika

KOD HRVATA, TUKLI TIGROVI, PENZIONERA: Slomili mu tri rebra, gađali ga stolicom… (foto i video)

Penzioner čuvao terasu kafića, prišla su mu trojica, prema riječima vlasnika , zasmetale su im istarske zastavice koje su ostale tamo od prošlogodišnjeg fudbalskog prvenstva…

PULA: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti. petak, 11: 10… 22: 32…  KOD HRVATA, TUKLI TIGROVI, PENZIONERA: Slomili mu tri rebra, gađali ga stolicom… (video)

Evelina su prvo napali verbalno, a kad im je rekao da se pomjere, napali su ga i fizički. Tukli su ga stolicama i šutirali, slomili su mu tri rebra…

Međutim, ono što je hrvatskoj javnosti bilo dodatno uznemirujuće je kazna koja je sačekala nasilnike.

Samo jedan od trojice će u zatvor, a radi se o pripadniku specijalne jedinice Hrvatske vojske i prvookrivljenom R.B. (25), pripadniku Tigrova, koji je dobio godinu i osam meseci zatvora, od čega će u zatvor na 10 mjeseci, drugih 10 odslužiće uslovno uz tri godine ispunjavanja obaveza.

Otežavajuća okolnost mu je što je u trenutku počinjenja djela bio vojno lice pa je trebalo da štiti građane, a ne da ih mlati. Takvim je postupkom, obrazloženje je suda, nanio štetu sebi, ali i vojsci.

Drugookrivljeni M.B. (24) iz Zagreba dobio je godinu dana zatvora koja mu je zamjenjena u rad za opšte dobro. Trećeokrivljeni maloljetnik, takođe iz Zagreba, dobio je vaspitnu mjeru pojačane brige i nadzora.

“Slomljena su mi tri rebra, slomljena mi je ruka, dobio sam udarac u glavu i imam čvorugu na glavi, a pri bježanju sam pao i udario nogu. Teže hodam. Nisam mogao da spavam od šoka. Ostaću u bolnici koliko treba. Sve je počelo oko 6.15 ujutro u nedelju. Jedan od njih mi je prišao i pitao kad će se otvoriti kafić i počeli su da ljuljaju hrvatsku i istarsku zastavu. Rekao sam im da zastave ostave na miru i da se kafić otvara u 8.30. Nakon toga su otišli i nakon sat vremena su se ponovo vratili. Maskirali su se i jedan je počeo da me udara po glavi. Pao sam, a kad sam se digao, bacili su stolicu na mene, vidi se sve na snimku”, ispričao je pretučeni penzioner.

iBalkan.net/24sata.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

NESPOJIVO S POSLOM KOJIM SE BAVE: U sistemu nešto debelo škripi- Policajci drže kafane, rade kao tjelohranitelji mimo zakona, sve im se “zalomilo” u slučaju Gačanin… (foto, video)

Iako sve policijske agencije u imaju jedinice za profesionalne standarde koje se bave unutrašnjim funkcioniranjem…

1 minuta ago

ALEKSANDRA Vuković- Kuč: DRITAN Abazović je Crnu Goru pretvorio u hapsanu… (foto, video)

Nad Crnom Gorom nadvila se “ruka pravde” kao Domoklov mač. Kada ta ruka funkcioniše sa…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovnovima satisfakcija,…

11 sati ago

VUKAŠIN Perović: Mesija je tu- Ulcinjski alhemičar… (foto)

Mesija je tu. Sublimacija svih srpskih podjela. Neko koga su čekali vjekovima. Sva Srbija koja…

11 sati ago

ANDRIJA Nikolić: Poslanici Skupštine njih 35 je uputilo inicijativu MILOJKU Spajiću, da donese odluku o kosponzorstvu prijedloga Rezolucije o Srebrenici… (foto)

Vlada Crne Gore da bude kosponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici.,. PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,…

11 sati ago

TUŽILAŠTVO BIH OBJAVILO NOVE DETALJE: Edin Gačanin TITO planirao kupiti helikopter… (fotom video)

Edin Gačanin, šef narkokartela kojeg je Nizozemska osudila na sedam godina zatvora, planirao je da…

12 sati ago

This website uses cookies.