VUČIĆ IZNERVIRAN PRIJETI KATASTROFOM…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedjeljak da je veoma zabrinut zbog razvoja situacije na Kosovu i ocijenio da bi svaki pokušaj “ukidanja” Srpske liste mogao da ostavi katastrofalne posljedice na odnose Srba i Albanaca. 

U uvodnom obraćanju prilikom posjete predsjednice Vijeća federacije Federalne skupštine Rusije Valentina Matvienko, Vučić je rekao da je Srpska lista dobila 96 posto glasova Srba sa Kosova na izborima i optužio Albance da su izmislili “neku priču o trovanju kovertama s glasovima iz Srbije”.

-Sada više nisu sigurni da su otrovani. Ne znaju što da izmisle ali konstatiraju da je potrebno ukinuti Srpsku listu. To će stvoriti katastrofalne posljedice na odnose Srba i Albanaca jer Srba više neće biti u institucijama. A kada Srba nema u institucijama, vi znate gdje ih onda ima i kako će morati da štite svoju slobodu i svoje ognjište – rekao je Vučić.

Podsjećamo, nedavo je u Centru za brojanje i prebrojavanje glasova na Kosovu, oko 26 osoba prijavilo da je otrovano otvaranjem koverti s glasovima koji su poštom stigli iz Srbije.

On je rekao da je veoma zanimljivo da prilikom otvaranja koverata iz Srbije posljedice trovanja nije prijavio nijedan Srbin koji je bio prisutan u Središnjoj izbornoj komisiji Kosova.

Vučić je naveo da je Beograd zamolio zapadne partnere da se urazume i ne pomažu Albancima, prenosi Beta.

Čitaj još:   POŽAR, UZROK NEPOZNAT: GASILI VATROGASCI, POLICIJA I MJEŠTANI, Izgorjele štala, krava i mehanizacija…

izvor: Beta

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši