IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2019. godine

Ovan se izoluje, Bik zatvoren, Blizanci razmišljaju o budućnosti, Rak ljubomoran, Lav uspješan, Djevici vezane ruke, Vaga umorna, Škorpija prebukirana, Strijelac neodoljiv, Jarac u pregovorima, Vodolija stabilna, a Ribe završavaju poslove. Ovo je dnevni horoskop za 23.10.2019. godine.

OVAN

Očekuje vas nepovoljan dan za poslovno polje. Moguće je da ćete na ovom planu imati neke manje probleme. Moguće je da vam odnos sa voljenom osobom nije najbolji i da vas dosta toga opterećuje. Loša probava je naglašena.

BIK

Iako ste imali neke veće troškove, uspjećete da nađete rješenje za sve svoje probleme. Često mislite na osobu do koje vam je stalo ali još niste spremni da joj priznate svoja osjećanja. Smanjite unos alkohola.

BLIZANCI

Ishod situacije na poslovnom polju kod vas može da bude prilično izvjestan. Bićete zadovoljni promjenama. Dobro se osjećate pored voljene osobe i srećni ste kada zajedno provodite vrijeme. Manji pad energije vas očekuje.

RAK

Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje planove. Karijera vam sada ide uzlaznom putanjom. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Veoma uskoro biste mogli da uđete u vezu. Bavite se sportom.

LAV

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete na poslovnom polju imati neke lijepe vijesti. Dobijate pažnju od strane vašeg partnera. Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vodi do zaljubljivanja. Stomak vam je osjetljiv.

Čitaj još:   Za vikend sunčano i toplo, od utorka kiša i hladnije... (foto)

DJEVICA

Možete da računate na dobro stanje na polju posla i finansija. Opterećuju vas problemi iz prošlosti. Lako pokazujete svoje interesovanje ka simpatiji. Spremni ste da napravite prvi korak. Odlično stanje vas očekuje.

VAGA

Bićete pozitivno raspoloženi i privućićete dobre promjene na polju posla. Pred vama je povoljan dan. Vjerujete osobi koju ste odabrali za sebe. Pred vama je dobra faza za mogućnost da se emotivno skrasit. Odlično zdravlje.

ŠKORPIJA

Ukoliko želite promjene kada je u pitanju posao, biće potrebno da se više oko tih promjena.Na prvom mjestu vam je da izgladite nesporazume sa voljenom osobom i da se više posvetite jedno drugome. Nizak pritisak.

STRIJELAC

Verujete u sebe i spremni ste da otvoreno pokažete svoje sposobnosti kako bi na ovom polju ostvarili veći uspjeh. Ukoliko se budete upustili u novu ljubavnu vezu, ona bi mogla da bude trajna i ozbiljna. Izbjegavajte alkohol.

JARAC

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju polje posla. Pred vama je dobar dan. Odnos sa osobom do koje vam je stalo se mijenja u narednom periodu i niste sigurni u kom vas to pravcu vodi… Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Ukoliko ste čekali na promjene kada je u pitanju posao, sada ćete uvidjeti da je pravi trenutak da se one realizuju. Pred vama je povoljan dan za emocije. Pokažite vašem partneru kako se osjećate. Posjetite vašeg zubara.

Čitaj još:   USKRS SMRTI: Najtužniji dan Milana Miloševića GUBITAK članova PORODICE!

RIBE

Očekuje vas prilika za poslovno napredovanje. Možete da očekujete dobar odnos sa nadređenima. Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude povezana sa vašim poslovnim okruženjem. Prijaće vam neki vid rekreacije!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši