IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CURE, Zanimacije iz kreveta, isplivale pojedinosti HALIDA i ljubavnice Sanje: “Ja ne idem u krevet baš sa svakim…”

Pjevač je dvije godine bio u vezi s Bašićevom, od koje je stalno pozajmljivao novac, što dokazuju i poruke koje su razmjenjivali…

SARAJEVO: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 24: 10… 08: 59… CURE, Zanimacije iz kreveta, isplivale pojedinosti HALIDA i ljubavnice Sanje: “Ja ne idem u krevet baš sa svakim…”

Halid Muslimović posljednjih dana oglašava se u javnosti da bi porekao da je ikad bio u vezi sa Sonjom Bašić iz Australije, pravdajući se da je ona njegov fan koji ga proganja, te tvrdeći da nije uzimao novac od dotične, već da su samo sarađivali.

Ali na svaku takvu Halidovu izjavu Sonja se javi i priloži dokaze. 

“Nit sam ljuta, nit da se ti ljutiš. Boli me pi*ka za pare, već hoću da te pitam: Je l’ tebi uopšte stalo do nas? Ozbiljno te pitam, bez ljutnje. Iskren budi, to želim da znam” napisala je Bašićeva u jednoj poruci Halidu, na šta joj je on između ostalog odgovorio:

Sonja, draga si mi, je*eš pare. Možemo i treba da budemo u vezi i na vezi. Sudbine su čudo, ti imaš svoj svijet, a ja svoj, kao i porodice, biznise. Ali možemo biti dobri i zajedno, pa šta bog da”.

Čitaj još:   Film "NOVI PAZAR GRAD KOJI RAĐA ŠAMPIONE" dobio prestižnu nagradu... (foto galerija)

Međutim, došlo je do svađe između njih zbog toga što je Muslimović od svoje drage sve više tražio novac, pa mu je ona na tome zamjerila.

“Ja za to ne znam, ali okej. Budi na mom mjestu. Nisam bio s tobom da bi mi pomogla, nego si mi interesantna i draga osoba. Drugačija si, imaš nešto što mi prija”, napisao joj je pjevač, ali Sonja nije htjela tako lako da popusti.

“Nisi ti naivan, imaš 55. Pitala sam te da li ti je stalo do nas? Ti znaš šta to znači, ne pravi se glup, jer ja nisam. Osim toga, da sam dobra dok ti pomažem, tebi ništa drugo ne značim, priznaj”, upitala je ona i dobila direktan odgovor.

“Značiš. Ja ne idem u krevet baš sa svakim, a pogotovo tri dana na odmor”.

Osim poruka u kojima Sonja i Halid razmjenjuju ljubav i svađaju se, postoje i prepiske u kojima pjevač otvoreno traži od svoje ljubavnice da mu pošalje novac.

Čitaj još:   MILOŠ Bešić: MILO Đukanović siguran u drugom krugu, moguće JAKOV Milatović, RAJO Mandić i ALEKSA Bečić da budu relativno blizu JEDAN DRUGOME... (foto)

Izvor SB (Estrada)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši