GROM PREKO BARE: Zlatan, ABRAKA DABRA, umalo urnisao suigrač u slačionici… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BOSANAC sa švedskom putovnicom važi za jednog od najboljih igrača svih vremena, no malo je poznato da su ga centimentri dijelili od šokantnih iskušenja….

LOS ANGELOS: Svijet, Sport, fudbal, Putovanja, subota, 02: 11… 08: 22… GROM PREKO BARE: Zlatan, ABRAKA DABRA, umalo urnisao suigrač u slačionici…

SAMA SITUACIJA I DELIKATAN SLUČAJ Koje je iznimno popularni Zlatan ili ABRAKA DABRA Ibrahimović nerado prisjeća dogodila se još 2003. godine kada je igrao za Ajax, a prethodilo joj je to što je njegov saigrač Mido u svlačionici poslije poraza od PSV-a vrijeđao sve, pa i njega.

ZLATAN Ibrahimović kakav jeste nije se mogao suzdržati da ne odgovori uvredom, ne sluteći da će egipatski fudbaler uzeti prvi predmet koji mu je bio pri ruci kako bi ga gađao. To su bile makaze koje su mu prošle pored glave svega nekoliko centimetara i zabole se u zid...

Napisao je to Ibrahimović i u svojoj autobiografskoj knjizi, a cijelu priču potvrdio je i sam Mido.

Čitaj još:   LOŠ HABER SA BOSFORA: Fatih Terim, zaražen korona virusom... (foto)

“Deset minuta poslije incidenta, otišao sam na tuširanje, a Zlatan je bio u džakuziju. Pogledali smo se i onda prasnuli u smijeh. Rekao sam mu ‘Mogao sam da te ubijem, je l’ znaš’, a on mi je odgovorio kroz smijeh “Da, znam”, ispričao je Mido.

Nedugo poslije toga Mido je bio primoran da napusti Ajax, a sljedeća destinacija bila mu je Celta…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši