NOVI PAZAR: Veliki trijumf rukometaša, savladana Dubočica sa 35: 32… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rukometaši Novog Pazara pobedili su ekipu Dubočica 54 sa 35:32 (21:17), u utakmici 10. kola Arkus lige…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, Zanimljivosti, nedelja, vijesti, 17: 11… 10: 51…  NOVI PAZAR: Veliki trijumf rukometaša, savladana Dubočica sa 35: 32… 

Pred više od 600 gledalaca u novopazarskoj dvorani Pendik, domaćin je u 38. minutu imao pet golova prednosti, bilo je 25:20, ali su Leskovčani u 55. minutu izjednačili na 32:32.

Billa je vo rijetko viđena serija od 3:0 u finišu, koju je inicirao najbolji igrač susreta Aleksa Milošević, Pazarci su stigli do osmog trijumfa u sezoni.

Pobjednički tim su predvodili osmostruki strelac Pavle Banduka, Milošević i Zlatko Rakić sa po sedam, Veljko Davidović sa pet i Dobrivoje Marković sa četiri gola, kao i golman Aleksandar Milenković koji je na svoj konto ubilježio 10 odbrana.

Dok je na drugoj strani, Andrija Atanasković postigao je devet, Nikola Matović osam, a Ilija Stanković pet golova, dok je čuvar mreže gostiju Strahinja Radisavljević imao 10 odbrana, uz zaustavljen sedmerac.

Čitaj još:   OPREZ, OD DANAS NEMA MILOSTI PREMA VOZAČIMA KOJI URADE OVO: Pojačana kontrola...

TRENUTNO Drugoplasirani Novi Pazar ima 16 bodova, koliko i vodeći Dinamo iz Pančeva, a Dubočica 54 je na četvrtoj poziciji sa 12 bodova.

Ljubimci grada Pazarci će u narednom kolu gostovati Šamotu 65 iz Aranđelovca, dok će Leskovčani ugostiti ekipu subotičkog Spartaka…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši