“DVA DANA NA APARATIMA” Savjetnica saopštila nove informacije o zdravstvenom stanju Vučića…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Od Emanuela Makrona i Angele Merkel pokazali zabrinutost za Vučića…

BEOGRAD :Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 18: 11…00: 45… “DVA DANA NA APARATIMA” Savjetnica saopštila nove informacije o zdravstvenom stanju Vučića…

Aleksandar Vučić proveo je dva dana na aparatima na VMA, ali se danas osjeća malo bolje, izjavila je savjetnica predsjednika za medije Suzana Vasiljević koja je dodala da je veći dio javnosti u Srbiji ali i u svijetu, od Emanuela Makrona i Angele Merkel pokazao zabrinutost za predsiedika Vučića.

Dodala je da se nada da ćemo prevazići “ovu, skoro pa tragediju”.

– Predsjednik je bio toliko loše da je sam tražio da ga odvedu, a on je čovjek koji ne priznaje nikakve simptome bolesti – rekla je Vasiljević i dodala da je cio predsjednikov tim mnoge njegove terperature preživeo na nogama sa njim.

– Trčali smo sa njim po bijelom svijetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu – rekla je Vasiljević i dodala da je veoma težak vinked za nama.

Čitaj još:   PORAŽAVAJUĆA SLIKA VUČIĆEVE SRBIJE: Zemlja u nestajanju...
Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

Vasiljević je navela i da su jutros stigli rezultati analiza i izrazila uverenje da će nakon ovoga predsjednik početi da sluša ljude koji brinu o njegovom zdravlju.

U nastavku emisije Hit Tvit bilo je riječi i o reakciji javnosti na predsjednikovo liječenje i izrazila nadu da predsjedik nije video loše rekacije.

Dodala je da je i ona prestala da gleda te ružne komentare i upitala šta se desilo da je “društvo postalo jezivo”.

– Ako niste za njega, neko ko podržava poltičku opciju Aleksandra Vučića i ovu vlast bar čovjeka pustite na miru da bude bolestan – rekla je ona i izrazila zadovoljstvo što je ipak veći dio javnosti iskreno bio zabrinutPROČITAJTE JOŠ:

Predsjednik je dobio veliki broj poruka od svjetskih predsjednika Makrona, Anegle Merkel, premijera Albanije, Boruta Pahora, Dodika…

Čitaj još:   Istanbul: Razigrani delfini i performans ispod mostova na Bosforu... (foto i video)

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *