NAKON ŠTO JE EDIS, KLANJAO NAMAZ: Pljušte, komentari a i uvrede ne prestaju…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Poslije ulaska Edisa Fetića u “Zadrugu” situacija se malo razmrdala, što i nije čudno – on je ušao s namjerom da bude u vezi sa Draganom Mitar, pa je napravljen ljubavni trougao između Edisa, Dragane i Vladimira Tomovića, što je uvek dobro za rijaliti.

Medjutim nakon sto se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj se vidi Edis koji klanja namaz, to jest, moli se Alahu, komentari pljušte a uvrede ne prestaju. Kako prenose agencije sam cin namaza nije sporan, ali mnogima jeste čovjek koji se moli.

– Klanja namaz čovjek koji je zbog druge žene ostavio djecu, ženu i ušao u rijaliti da se blamira za sve pare! Pa, stvarno mi je muka od ovih lažnih vjernika. Rade svakakve gluposti, pa se ispovjedaju Bogu i sve im je kao oprošteno. Klanjaju, krste se, a duša ogrezla u grijehove – napisala je jedna komentatorka.

Čitaj još:   KO JE OVDJE BUDALA: Nakon što je rekao Dragani''Ti si žena mog života"EDIS DOBIO ''ROGOVE"...

Objava je izazvala lavinu komentara, a muslimani koji prate “Zadrugu” mahom su branili Fetićevo pravo da se moli bogu. Neki su podsjetili da muslimani imaju pravo na brak sa četiri žene, kao i da je klanjanje 5 namaza dnevno obaveza svakog čovjeka islamske vjeroispovesti, gdje god se nalazio. S druge strane, mnogi komentarišu da rijaliti nije mjesto za molitvu, i da se Edis ne ponaša u skladu sa svojom vjerom.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *