SLAVLJE U PORODICI: EDISOVA žena objavila – SIN je u pitanju! A UGOVOR za “ZADRUGU” POTPISAN?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Edis Fetić, napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti “Zadruga 3”, gdje se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvjek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu, čak se spominje da je već potpisala i ugovor sa produkcijom. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Edova supruga se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. avgusta, nešto prije njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Čitaj još:   HAOS: PJEVAČ Miki Mećava POBJEGAO iz kovid bolnice! Policija traga za njim!

Ona još uvjek nije komentarisala dešavanja iz rijalitija “Zadruga 3”, a sada je na svom Instagram storiju objavila fotografije sa slavlja u njenoj porodici. 

Dok mu je otac na imanju u Šimanovcima i ne može da prisustvuje proslavi, Zilhin i Edisov sin danas slavi rođendan, a pored njega tu su i njihove dvije ćerke.

izvor: srbijadanas.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *