OSVETA- MOŽDA: Pretučena šestorica kamiondžija iz SRBIJE

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko jedan čas po ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije, na prelazu Đakovo – Halmeu.

Kako pišu beogradski mediji, njih su navodno pretukli ukrajinski vozači šlepera. Dok su ih udarali vikali su im da je “ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica”, prenosi “Blic” pisanje “Kurira”.

Grupa pretučenih srbijanskih vozača jutros se javila tom listu objašnjavajući da se ovo dogodilo na granici između dvije spomenute zemlje – pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući.

“Pretučeni smo nas petorica – šestorica od čega trojica baš teško”, napisali su vozači u poruci redakciji dodajući da su povrijeđeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.

Čitaj još:   Pljevlja, grad sa najvećom stopom bijele kuge u CG...

I ne samo srbijanski, nego i ruski i bjeloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

Nikome nije jasno šta se dogodilo i šta bi mogao da bude razlog ovog brutalnog napada s obzirom da Srbija u svim međunarodnim institucijama podržava teritorijalni integritet Ukrajine i Krim smatra njenim integralnim dijelom, pišu beogradski novinari. Ali, i podrška Rusiji je neupitna, nisu napisali.

izvor: SB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *