IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Tuča kod Vječne vatre, policija traga za počiniocima… (foto)

Hitnu pomoć i policija ubrzo su se pojavili pred Vječnom vatrom gdje je napadnut građanin i gdje mu je ukazana prva pomoć… 

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak 12: 12, 08: 55… SARAJEVO: Tuča kod Vječne vatre, policija traga za počiniocima…

Muškarca su napala dvije za sada nepoznate osobe i on je upućen u bolnicu na ukazivanje medicinske pomoći, ali ne znamo o kojem se stepenu povreda radi, kazao je dežurni operativni MUP-a KS.

Dvojica nepoznatih muškaraca su fizički napala jednog Sarajliju u centru grada kod Vječne vatre nanijevši mu povrede u predjelu glave, potvrđeno je iz Faktor iz MUP-a KS.

Reporter regionalnog portala iBalkan.net primjetio je da se na licu mjesta pojavila Hitna pomoć i policija, ubrzo su viđeni pred Vječnom vatrom gdje je napadnut građanin i gdje mu je ukazana prva pomoć. 

Čitaj još:   SRBI "PALI" SA 232 KG DROGE: Karabinjeri našli drogu u keksu tokom pretresa u Italiji... (foto i video)

– Muškarca su napala dvije za sada nepoznate osobe i on je upućen u bolnicu na ukazivanje medicinske pomoći, ali ne znamo o kojem se stepenu povreda radi. Kako je došlo do napada ne možemo još ništa reći dok ne obavimo razgovor sa osobom koja je napadnuta, a počinioci su u bjekstvu, za kojima tragamo – kazao je dežurni operativni MUP-a KS.

Izvor: iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši