PRIČA NANA, od 86 godina: Sin joj Fikret, robija ZBOG KRAĐE TRI METRA DRVA, slomila je mnogima srca… (OBAVEZNO PROČITATI)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ZADNJIH NEDELJA JE U Fokus javnosti došla je slučaj iz Bužima, nakon što je Fikret Dedić otišao na služenje zatvorske kazne od 6 mjeseci zbig krađe tri metra drva…

BUŽIM:BiH, Srna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, subota, 13: 12, 21: 25… PRIČA NANA, od 86 godina: Sin joj Fikret, robija ZBOG KRAĐE TRI METRA DRVA, slomila je mnogima srca… (OBAVEZNO PROČITATI)

Njegova majka Sebila Dedić, NANA od 86 godina, mnogo je propatila u životu. Posljednja nevolja sa sinom Fikretom je, kaže Sebila, od Boga i valjda tako mora biti.

Na rukama mi je umrlo devetero djece. Nema sine, tih riječi kojima se majčinska bol može opisati. Ja sam izdržala samo zahvaljujući vjeri u Boga i nadajući se budućem svijetu. Sve su to iskušenja – govori Sebila.

Čitaj još:   PUNO KOŠTA ALI BOSANAC SE ČASTIO I TO PAPRENO...

Prisjeća se kako je išla po selima zarađivala za koru hljeba svojoj djeci

– Po cijeli dan na njivi, radi za nadnicu. I onda navečer da djeca imaju šta pojest – prisjeća se Sebila.Na kraju dodaje da će svakome biti onako kako mu je zapisano...

-Sreća pa ljudska nije zadnja, nego Božija. Bog daje, Bog i uzima – kaže ova hrabra nana od 87 godina života…

Posljednjih sedmica u fokus javnosti došao je slučaj iz Bužima, kada je Fikret Dedić, demobilisani borac Armije RBiH otišao na služenje zatvorske kazne od 6 mjeseci zbog krađe tri metra drva.Njegova majka Sebila Dedić, NANA od 86 godina, mnogo je propatila u životu.

Čitaj još:   ŽENSKA BANDA PONOVO HARA: Atraktivne i nasilne Crnogorke postale poznate poslije...

Samo da izađe ovoj svojoj djeci, govori ova starica…

iBalkan.net /Dnevnik/Foto:Dnevnikba

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši