STRAVA I UŽAS: Uletjela u prepun “Rock caffea”, imala 1,37 promila alkohola, IZDAHNULA na putu do bolnice… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nezvanično se saznaje da se radi o djevojci koja je bila za upravljačem vozila “polo volksvagen”…

LABIN: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, nedelja, 14: 12, 11: 25…  STRAVA I UŽAS: Uletjela u prepun “Rock caffea”, imala 1,37 promila alkohola, IZDAHNULA na putu do bolnice…

Jedna je osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Labinu u Istri, kada je osobni automobil sletio s ceste i uletio u ugostiteljski objekt, izvijestila je istarska policija…

Kako se saznaje, devojka (28) je imala 1,37 promila alkohola u krvi, kada je automobilom uletela na zatvorenu terasu kafića.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila u 23,46 sati, a prema zasad raspoloživim informacijama osobni automobil je najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste te uletio u prostor ugostiteljskog objekta “Rock caffe” u ulici Zelenice 16.

Čitaj još:   SARAJEVO: Olujno nevrijeme obaralo stabla i krovove...

Tom je prilikom ozlijeđeno pet osoba koje su se nalazile u navedenom objektu od kojih je jedna osoba preminula u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu do bolnice.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o djevojci koja je bila za upravljačem vozila “Polo Volkswagen” pulskih registarskih oznaka. Goste prepunog Rock Caffea iznenada je prekinuo strahoviti udar.

Većina gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem caffe bara bila je prisebna pa su, do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili ozlijeđenima u pomoć, izvukli automobil i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoći…

izvor Jutarnji list

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši