IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRHUNAC RS- a: Nasilje u Skupštini, zbog NATO- a, Ministar policije, udario Stanivukovića i nazvao ga majmunom… (foto i video)

Sjednica je naglo prekinuta i data je tzv. pauza od deset minuta…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, 23.12.2019, 22:20…  VRHUNAC RS- a: Nasilje u Skupštini, zbog NATO- a, Ministar policije, udario Stanivukovića i nazvao ga majmunom…

Na večerašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač udario je Draška Stanivuković poslanika PDP-a, a potom je sjednica Narodne skupštine naglo prekinuta. Data je tzv, pauza…

Prethodno je Lukač prijetio, i vrijeđao Stanivukovića.

Lukač je u obraćanju nazvao Stanivukovića promotorom NATO pakta noseći zastavice u NSRS-u donoseći to pred svečanu govornicu, pred predsjednika Vlade, ali i njega.

– Draško Stanivukoviću moraš da znaš jednu stvar. Ja kad sam ratovao sa mojim borcima. NATO avioni su mi letili iznad glave i gledao sam svaki čas da li će mi te bombe istresti na glavu. Ne možeš te zastavice nositi ovdje u Narodnoj skupštini. Ti to ne razumiješ, tad si bio veoma malen. Ali sada bi trebao da shvatiš neke stvari. I nemoj nikad više to da uradiš prema meni. Ne znam prema drugima kako inače ćeš završiti kao i one zastavice što su završile ovdje danas, kazao je Lukač.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu…

Čitaj još:   TRAMP ZOVE REDOM GUVERNERE: Da ponište pobjedu Bajdena ... (foto i video)

Nakon toga je Stanivuković prišao Lukaču u namjeri da dobije objašnjenje kako će završiti zbog čega je Lukač na PDP-ovca bacio papire, nazvao ga majmunom a potom i udario.

Sjednica je nakon ovog incidenta prekinuta…

izvor agencije

Dnevni horoskop za 17. april 2021. godine

Ovan voli da radi danas, Bik samostalan, Blizanci uživaju, Rak Read more

Veselin Veljović: “Krivokapić izveo ljude na ulice, a ne ja” (foto i video)

Savjetnik za odbranu i bezbjednost Predsjednika Crne Gore Veselin Veljović Read more

Komentariši