IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS, BOŠNJACI ĆE PROVESTI BESANU NOĆ: Zapalili ćupriju u Višegradu … (foto i video)

Najavili  da će i sutra sličnim orgijanjem proslaviti isti datum, a Bošnjaci će u ovom gradu očito provesti još jednu neprospavanu i besanu noć…

VIŠEGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 09: 01 2020, 00: 35… UŽAS, BOŠNJACI ĆE PROVESTI BESANU NOĆ: Zapalili su ćupriju u Višegradu… (foto i video)

Bakljadom i vatrometom sa ograde mosta Mehmed-paše Sokolovića u Višegradu večeras su navijači Fudbalskog kluba “Crvena zvezda“ počeli obilježavanje 9.januara Dana Republike Srpske.

Navijačke grupe „Delije – Sever“ poznate po izgedima prvi su u Višegradu čestitali 9. januar . U tih nekoliko minuta koliko je trajao događaj Ćuprija na Drini je prosto gorjela.

Mi imamo svoj način kojim se izražavamo i ovim putem čestitamo Srpskoj rođendan“, rekao je jedan od navijača „Crvene zvezde“ Nemanja Vasić.

Čitaj još:   SARAJEVO: Federalni krizni štab BiH, učenicima i studentima, preporučio izbjegavanje nepotrebnog kretanja... (foto)

Navijači su najavili  da će i sutra sličnim orgijanjem proslaviti ovaj datum, a Bošnjaci će u ovom gradu očito provesti još jednu neprospavanu noć.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši