IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dalila i Dejan, diskvalifikovani: Kazna za bračni par, biće paprena… (foto i video)

Dalila i Dejan Dragojević su nakon današnje svađe sa Miljanom Kulić imali okršaj i sa obezbjeđenjem kada su pokušali da razbiju vrata “Zadruge”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12: 01.2020, 00: 55… Dalila i Dejan, diskvalifikovani: Kazna za bračni par, biće paprena…

 Tom prilikom obezbeđenje je pokušalo da ih spreči, a Dejan je pretio da će se izbosti šrafcigerom koji je držao u rukama ukoliko pokušaju da ih spreče da izađu.

Oni su na kraju pušteni napolje i nakon toga su napustili rijaliti. Novinari u studiju prokomentarisali su da je verovatno činjenica da je Dalila danas od strane publike proglašena za najuobraženiju osobu u rijalitiju, zapravo bila atak na njenu sujetu i inicijalna kapisla da oni izađu iz rijalitija.

Čitaj još:   KOJA LUDNICA, TOMOVIĆ USRED GEJ AFERE: Slao GOLE SLIKE muškarcima, a pokušava da se prikaže kao VELIKI ŽENSKAROŠ?! (foto i video)

– Zadrugari budući da su Dalila i Dejan samoinicijativno napustili rijaliti, smatraju se diskvalifikovanim, a zbog toga će morati da plate kaznu od 50 hiljada eura – glasilo je pismo Velikog šefa.

izvor Alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši