IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEDA, ŽIVJELA JE U TIŠINI I OTIŠLA TIHO”: Bila je sama ne zna se da li je ko obilazio” … (foto)

Glumica Neda Arnerić (67) preminula je u petak u Beogradu, a njeno beživotno telo pronašao je njen brat Predrag za trpezarijskom stolom u stanu na Vračaru, u kojem je sama živela nakon smrti supruga Milorada Meštrovića…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12: 01.2020, 16: 35… NEDA, ŽIVJELA JE U TIŠINI I OTIŠLA TIHO”: Bila je sama ne zna da li je iko obilazio”

Glumica Neda Arnerić (67) preminula je u petak u Beogradu, a njeno beživotno tijelo pronašao je njen brat Predrag za trpezarijskom stolom u stanu na Vračaru, u kojem je sama živjela nakon smrti supruga Milorada Meštrovića.

Ekipa jednog portala obišla je dio grada u kojem je glumica živjela, a njene komšije su nam priznale da ne mogu da se pomire sa činjenicom da glumica više nije među živima. Iako su, kako kažu, znali da se Neda godinama borila s depresijom, ipak ih je duboko potreslo saznanje da ih je zauvijek napustila.

– Neda je bila divna žena. Živjela je mirno i u tišini, baš kao što je i otišla – rekao nem je Nemanja, koji radi u prodavnici antikviteta u prizemlju zgrade u kojoj je Arnerićeva živela.

– Ne znam da li je iko svraćao kod nje, da li ju je iko obilazio… Uglavnom je bila sama – rekao nam je ljubazni mladić.

Čitaj još:   DRAMA NA JADRANU: Turisti ostavili bebu u automobilu na 30 C, a poveli psa... (foto, video)

Komšija Milenko Đurić kaže da je glumicu viđao često, ali i da je znao da ona ima izvjesnih problema sa zdravljem. Nešto je čitao i u novinama, a ponešto je čuo od svoje žene koja ju je lično poznavala.

– Imala je i onaj pad sa terase, a nedavno joj se desilo i da je uzela kritičnu dozu lijekova i od toga se jedva oporavila. Žao mi je što je završila svoj život. Bila je divna žena i odlična glumica. Ne znam šta bih vam još rekao… Tuga – kaže Milenko za „Alo!“ i dodaje:

– Moja supruga i Neda su stalno bile zajedno u frizerskom salonu, preko puta Nedine zgrade. Tamo je često gužva, pa njih dvije, dok sjede i čekaju red, pričaju. Nedi je bilo loše u poslednje vrijeme. Žalila se valjda – rekao nam je Đurić, te nas je uputio na pomenuti salon, a tamo, svi nuhemi od bola, jedva su izustili pokoju riječ o svojoj omiljenoj klijentkinji.

– Ne možemo da pričamo, razumite nas. Neda je dolazila kod nas, bila je divna, obožavali smo je i ova vijest nas je jako potresla – bilo je sve što su željeli da kažu oni koji su brinuli godinama o Nedi.

Prodavačica u pekari u kojoj je Neda kupovala hljeb i pecivo kaže da će je pamtiti po vedrini, osmjehu i lijepim svijetlim očima.

Čitaj još:   NOVI NAPADI NA CIVILE: Volodimir Zelenski, nećemo vam oprostiti stotine i stotine žrtava, umjesto toga, bit će to Sudnji dan za Ukrajinu... (foto, video)

Bila je prava dama. Onakva kakva se rijetko viđa. Graciozna u hodu, u govoru… Obraćala se svima s punim poštovanjem i persirala je i meni i čistačima ulica – rekla nam je pekarka...

izvor Alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši