IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EKSKLUZIVA, NAJAVA:”Želite opet Habib VS Konor? Dajte 100 miliona” (foto)

Habib je savladao Konora 2018. godine u najgledanijem MMA događaju u istoriji sporta i već u danima poslije te borbe povele su se priče o revanšu.

LONDON: Svijet, Sport, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 24. 01. 2020… 05: 51… EKSKLUZIVA, NAJAVA:”Želite opet Habib VS Konor? Dajte 100 miliona” (foto)

Habib traži 100 miliona za revanš sa Mekgregorom…

Sve je manje izvjesno da vidimo reprizu “borbe stolječa” u UFC između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Turkmen iz Dagestana je savladao Irca 2018. u najgledanijem MMA događaju u istoriji (2.400.000 plaćenih naloga), a prvi čovjek UFC Dejna Vajt je odavno najavio revanš.

Međutim, trenutno je pred njim jedna malo veća prepreka u iznosu od 100.000.000 dolara.

Habibov odac Abdulmanap, koji je ujedno i trener dagestanskog borca, traži da njegovom sinu bude plaćen toliko iznos da bi učestvovao u borbi.

“Čini mi se da najviše pričaju o mojim rječima i 100 miliona dolara, ali dobro, neka pričaju. Ponavljam, bez toga nema borbe”, rekao je Nurmagomedov stariji.

Habib se trenutno sprema za borbu sa Tonijem Fergusonom u aprilu, protiv koga će treći put braniti šampionski pojas u lakoj kategoriji.

Čitaj još:   AMER Smailović: Nećemo dati blanko podršku Otvorenom Balkanu, Crna Gora mora voditi računa o svojim interesima... (foto, video)

“Novac mi nije važan, nego sportska strana, a s te strane onda treba da pričamo o borbi između Tonija i Habiba. U ovom sportu se samo priča o novcu i ciframa, a sve manje o borbama. Šta više da kažem o tome što oni žele da im se mečevi isplate?”, zapitao se Abdulmanap.

Mekgregor je nedavno imao prvu borbu od ovog meča, u kojoj se uspješno vratio u oktagon.

Nurmagomedov u karijeri ima 28 pobjeda iz isto toliko mečeva. Spekuliše se da bi poslije ove borbe 31-godišnji borac mogao da okonča MMA karijeru.

One su, posle Mekgregorovog povratka u oktagon i trijumfa nad Donaldom Seroneom, postale sve učestalije, ali deluje da postoji izuzetno velika prepreka.

HABIB, 31-godišnji borac iz Dagestana čeka duel sa Tonijem Fergusonom u aprilu. U njemu će Habib braniti šampionski pojas u lakoj kategoriji…

Čitaj još:   NA SAMRTNOJ POSTELJI SULTAN SULEJMAN IMAO JE NEOBIČNE TRI ŽELJE: Svi su zanijemili kad su ih čuli...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši