Fotografija oca i ćerke, koja uz romantičnost tjera suze na oči: Kobi i Đina su živjeli za košarku… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

OVO JE zadnja fotka Kobija i Đine Brajan sa poslednje utakmice koju je odigrala trinaestogodišnja iznimno talentovana djevojčica…

LOS ANĐELOS: Svijet, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 27. 01. 2020…  14: 47… Fotografija oca i ćerke, koja uz romantičnost tjera suze na oči: Kobi i Đina su živjeli za košarku… (foto i video)

Košarka je u porodici Brajant bila velika strast, a otac Kobi i ćerka Đijana cio život su podredili sportu pod obručima, koji im je pružao najveće zadovoljstvo.

Đina je trenirala košarku i imala je velike želje da se probije do ženske NBA lige, a može se reći da je bila na dobrom putu

Popularni američki tabloid “TMZ”, objavio je fotografije Kobija i Đijane Brajan sa poslednje utakmice koju je odigrala trinaestogodišnja devojčica.

Čitaj još:   CRNA SUBOTA, Teška nesreća na Ibarskoj Magistrali: Ima poginulih i povređenih...(foto)

Utakmica je odigrana u subotu u “Mamba Akademiji” gdje je Đina igrala dvije utakmice. Kobi Brajant je sjedeo pored terena i koristio je svaku priliku da udijeli savet ćerki.

Kako prenosi “TMZ”, nije jasno da li je Kobi bio trener ekipe ili ne, ali je jasno da je uživao pored terena, što je bio slučaj i u ranijim klubovima Đine.

Na društvenim mrežama kruži video snimak napravljen na jednom košarkaškom meču u kome su Kobi i Đijana prisustvovali i gdke joj tragično stradali NBA as ukazuje na detalje.

Sudbina je htela da samo sedam dana nakon toga Kobi i Đijana uz još sedmoro ljudi stradaju u teškoj nesreći iznad Los Anđelesa

Čitaj još:   AKO JE Gorka kafa a život da je sladak, jedina je, koju bi trebali da pijete... (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši