IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE 10 NAJLEPŠIH MUŠKARACA NA PLANETI 2020… Ko se vama najviše dopada? (foto)

Riječ je o matematičkoj proporciji koja se može primeniti na svaki predmet, osobu i dio tijela, a zovu je još “božanski presjek”

LONDON: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 06-02. 2020… 21: 15…  OVO JE 10 NAJLEPŠIH MUŠKARACA NA PLANETI 2020… Ko se vama najviše dopada? (foto)

Doktor de Silva pomoću kompjuterskog programa analizirala svoje klijente i poznate ličnosti, a za ovu godinu najsavršenije proporcije lica, tj. sa 92,15 odsto poklapanja sa “zlatnim presjekom” imao je Patinson.

– Mladi glumac Robert Patinson bio je među prvih pet u gotovo svim kategorijama jer ima izrazito klasične crte lica i pravilno definisanu vilicu. Savršena proporcija očiju, obrva, nosa, brade, usana, oblik glave, jedini rezultat ispod prosjeka dobio je za usne, koje su malo tanje i pljosnate – kaže dr Džulijan de Silva...

10 muškaraca s najlepšim licem na svetu za 2020. godinu:

1. Robert Patinson

2. Henri Kavil

3. Bredli Kuper

4. Bred Pit

5. Džordž Kluni

6. Hju Džekmen

7. Dejvid Bekam

8. Idris Elba
 

9. Kanje Vest

10. Rajan Gosling

Iza Patinsona je Henri Kavil sa 91,16 odsto poklapanja sa idealom, Bredli Kuper sa 91,08 odsto, Bred Pit sa 90,51 odsto i Džordž Kluni sa 89,91 odsto, Hju Džekmen sa 89,64 odsto, Dejvid Bekam sa 88,96 odsto, Idris Elba 88,01 odsto, Kanje Vest sa 87,94 odsto i Rajan Gosling sa 87,48 odsto poklapanja.

Čitaj još:   DOBRE VIJESTI: "Lufthansa" od danas iz Sarajeva leti za Frankfurt, ovo su detalji... (foto i video)

KO JE LIJEP PREMA “ZLATNOM PRESJEKU”

Smatra se da formula “zlatnog presjeka” potiče iz antičkog doba, ali su je, tvrde istoričari, sigurno kao jednačinu koristili renesansni umjetnici i arhitekte pri stvaranju svojih remek- dijela. Danas je popularna u estetici…

Da li neko ima savršeno lice određuje proporcija između dužine i širine lica. Mijeri se razmak od gornje linije čela do rastojanja između očiju, od linije očiju do brade, pa zatim od dna nosa do dna brade.

Osoba se smatra lijepom ako su svi brojevi približno jednaki. Pažnja se posvećuje simetriji i proporciji lica.

Da biste prema “zlatnom preseku” bili lepi, dužina uha mora biti jednaka dužini nosa, a širina oka jednaka razmaku između očiju...

izvor http://iBalkan.net / agencije

Čitaj još:   JAKOV Milatović u ime CRNE GORE izvinio se porodicama stradalih u zločinu deportacije Bošnjaka 1992. godine... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more