Dnevni horoskop za 12. februar 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima jaču energiju na kraju dana, Bik nervozan, Blizanci ulažu, Rak oprezan,  Lav sumnja u partnera, Djevica ima bolju drugu polovinu dana, Vaga investira, odličan dan za Škorpiji, Strijelac iscrpljuje posao, Jarac zauzet, Vodolija preispituje sebe, a Ribe imaju previše posla. Ovo je dnevni horoskop za 12. februar 2020. godine.

OVAN

Moguće je da imate želju da mijenjate posao. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se sada nalazite. Ne dopada vam se situacija koju imate u odnosu sa partnerom. Nije vam lako da donesete odluke. Pazite na žuč.

BIK

Možete da očekujete povećanje zarade u narednom periodu. Zadovoljni ste svojim statusom na ovom planu. Možete da se nadate sastanku sa osobom koja će pokazati da ima osjećanja ka vama. Osjetljiv urogenitalni trakt.

BLIZANCI

Prilično ste nervozni i nije vam lako da se pokrenete kada je u pitanju posao. Imate utisak da su vam mogućnosti ograničene. Vrijeme koje provodite zajedno sa voljenom osobom vam mnogo znači. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

Na polju posla dosta toga ne ide onako kako ste planirali, ali rješenje ćete ipak uspjeti da nađete. Maštate o osobi koja vam se dopala prije izvjesnog vremena. Dolazi pravi trenutak da napravite prvi korak ka njoj. Moguć je pad imuniteta.

Čitaj još:   MEDOJEVIĆ I KNEŽEVIĆ NA SLOBODI: Ustavni sud, poslanici DF, moraju da budu oslobođeni...

LAV

Moguće je da ćete uskoro dobiti neku poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo. Postepeno možete ostvarite bolju komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Nastupa povoljan period za ljubav. Mogući problemi sa sinusima.

DJEVICA

Ukoliko ste bez posla, uskoro vam dolazi pomoć ili preporuka koja vam otvara nove mogućnosti. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da privuče vašu pažnju i da u vama probudi interesovanje. Veoma dobro stanje.

VAGA

Spremni ste da se posvetite poslu i da ostvarite najbolje moguće rezultate kako biste napredovali. Moguća je nova veza kod vas. Spremni ste da iskusite nova ljubavna zadovoljstva. Skloni ste pucanju kapilara.

ŠKORPIJA

Došli ste do trenutka u kojem će biti neophodno da donesete neke konkretne odluke na polju posla. Želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, iako vam odnos već neko vrijeme nije baš dobar. Skloni ste gojenju.

STRIJELAC

Pod velikim pritiskom i nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama. Očekujete podršku od voljene osobe. Smatrate da je neophodno da ona bude uz vas u teškim situacijama. Bolovi u zglobovima.

Čitaj još:   UZELA MOBITEL OD MUŽA DA IGRA IGRICU: Jedan slučajan klik odveo je do STRAŠNIH SAZNANJA... (foto)

JARAC

Niste dovoljno skoncentrisani i lako možete da pravite nove greške na poslovnom polju danas. Moguće je da niste zainteresovani za nova poznanstva. Postoji osoba za kojom i dalje na neki način patite. Oscilacije u raspoloženju.

VODOLIJA

Vi ste veoma posvećeni poslu i važno vam je da postignete stabilnost na ovom polju. Imate priliku da obnovite kontakt sa osobom iz prošlosti. U narednom periodu ćete biti skloni vraćanju starim ljubavima. Problemi sa zubima.

RIBE

Nemojte da očekujete prevelike promjene na polju posla danas. Očekuje vas prilično statična situacija. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite. Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});