VEDRANA RUDAN O KOLINDI: Hoće li se svući, gola i vruća, bajkerima pokazati SISE, drugo ne bi mogla, da im da (foto/video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po oštrom jeziku bez dlake, objavila je novu kolumnu “Kad kokoške prolupaju”, koju prenosimo u cjelini i originalu…

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 10. 07.2019…11: 59…  VEDRANA RUDAN, KOLINDI: Hoće li se svući i gola i vruća i bajkerima pokazati, drugo ne bi mogla da im da…

“Ne idem na plažu, ali surfam. I čudim se. Sa ekrana mi se smiješe žene 50+ i pokazuju uvele grudi. Ja vrijedim, ja sam još u igri, izgledam bolje nego ikad, bezglasno viču sirote žene onima koji ih gledaju. Posebno je uporna pjevačica koja polugola izjavljuje, nikad se toliko muškaraca nije oko mene motalo kao danas. ?!

Žena ima sedamdeset godina. Zašto se oko nje motaju toliki muškarci? Što oni od nje traže?

Svi je žele odvući u krevet. Što će s njom u krevetu?

Promijenit će joj pelenu? Dečki su ludi i za onom drugom pjevačicom koja je “hrabro” ovih dana zgrabila u šake svoje šezdesetogodišnje sise, pa ih nudi. Kome?

Čitaj još:   KO ĆE NA*EBATI ZBOG KORONE?! Vedrana Rudan pogađa u... (foto)
FOTO: PRINTSCREEN 24SATA.HR

Naša poznata teve voditeljica jednom je izjavila, kako se samo pamte izjave teve voditeljica, nikad me nitko neće vidjeti u bikiniju.

Ovih je dana u pedeset i nekoj porekla ono što je rekla u trideset i nekoj. Istopila je pedeset kilograma, tko zna po koji put, uskočila u bikini, grudi ubacila u košarice, snimila ih iz ptičje perspektive, fotku provukla kroz filtere i smiješi li se smiješi. Postala je brejking njuz.

Što žene na pragu starosti sa kvocijentom inteligencije oko sto tjera da se svuku?

Zaista misle da su obješene sise, celulitična bedra i kiselinom ispunjeni obrazi ono najbolje što mogu svijetu ponuditi?

U trend se, naravno, ubacila i naša predsjednica. Kolinda je pokroviteljica skupa bajkera. Dečki organiziraju i Hot Erotic Show. Hoće li se i naša pedeset i nešto godišnja predsjednica svući i gola i vruća i erotična napaljenim bajkerima pokazati sise? Doduše, ova 50+ dama ništa im drugo i ne bi mogla pokazati.

Zašto mrzim žene koje više nisu u cvijetu mladosti?

Čitaj još:   PORUKA IZ PRIŠTINE ZA Vučića: Imaš samo jednu šansu, da priznaš Kosovo... (foto i video)

Imaju pravo, neka se svlače, neka uživaju u životu. Ljubomorna sam jer se oko mene nitko ne mota iako sam tek u sedamdesetoj? Ružna sam i otpisana sam, zato sam puna zlobe?

Nisam zlobna, žalosna sam. Muškarcima mojih godina koji imaju više dlaka u nosu i ušima nego na glavi, nosačima bojlera, ne pada na pamet izvući iz gaća nadrkani kurac i ponudit ga kameri. Dobro oni znaju da im je miš mali najpoželjniji kad siročić drhturi u skupim hlačama.

Cure, cure. Na pragu šezdesete sise su vam najjači adut? Ne kužim. Sve ste žene, a glupe k’o kurac.”

izvor rudan.info

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

One Comment

  1. Zavidite Kolindi…….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *