IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL: Mesud Pezer, suvereni vladar Bosfora, odbranio prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu… (foto)

Mesud Pezer odbranio titulu prvaka dovoljan hitac od 20,75 metara, Mediha Salkić je oborila državni rekord na 25. balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu…

ISTANBUL: Regija, Sport, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 16. 02. 2020… 01: 15… ISTANBUL: Mesud Pezer, suvereni vladar Bosfora, odbranio prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu… (foto)

Mesud Pezer osvojio je prvo mjesto na Balkanskom dvoranskom prvenstvu u atletici. U Istanbulu je bh. reprezentativac stigao do zlata s najdužim hicem od 20,75 metara.

Asmir Kolašinac osvojio je srebrnu medalju u bacanju kugle sa daljine 20,38 metara, dok je Armin Sinančević bio treći sa 19,72.

– Presretan sam što sam pobjedom počeo novu sezonu, posebno zato što već treći put uzastopno osvajam prvo mjesto na Balkanijadi – rekao jeMesud Pezer u mikrofon reporteru regionalnog porrala iBalkan.net u Istanbulu.

Čitaj još:   BORBA PROTIV PANDEMIJE: Erdogan, vakcina koju proizvedemo dostupna će biti cijelom čovječanstvu... (foto i video)

Mlada atletičarka iz Bosne i Hercegovine oborila je državni rekord u bacanju kugle sa hitcem od 14.77 m na 25. balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more