IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GOSPOĐO ZILHA- TREBAŠ KOŽU SA LEĐA DA MU SKINEŠ!

Sinoć je na repertoaru bilo izacivanje iz Zadruge. Gost kod Dušice Jakovljević je Pavle Jovanović bivši zadrugar i bivši dečko Dragane Mitar.

On je ovom prilikom progovorio o odnosu sa Zilhom Fetić, ženom Edisa Fetića. Dušica je željela da zna kakva je Zilha žena, a Pavle je za nju imao samo riječi hvale.

– Ona je jedna normalna žena, lafica, smirena potpuno. Moram da kažem da je veoma privržena djeci i da ne želi da se medijski eksponira – rekao je Pavle, a Jakovljevićeva je pogledala u kameru i obratila se Zilhi.

Ukoliko nas gledate gospođo Zilha, ja moram da vas pozovem da nam se pridružite ovdje u studiju, imam tu potrebu – rekla je Dušica.

Odnos Edisa i Zilhe nikako da se razrİJeši, a njih dvoje i Dragana su predmet priče raznih zadrugara. Tako su u ranim jutarnjim satima Marija Kulić i Zorica Marković sjele su zajedno kako bi porazgovarale o Edisu Fetiću i njegovoj tužbi koju je dobio od zakonite supruge Zilhe. 

Marija je bila šokirana zbog odnosa Dragane Mitar sa Edisom, što je u nekoliko navrata i iznosila za crnim stolom, te se obratila Zilhi i uputila joj podršku.

Čitaj još:   MEDOJEVIĆ: Nema trobojki što ih mandatar cjeliva, postao Crnogorac... (foto)

Po mom mišljenju djeca uvJek treba da budu kod majke, a njemu ako treba i koža da mu se skine – izjavila je Marija.

izvor: agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more