IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JASMINA U ZORU UŠLA U DJEČIJU SOBU: Od prizora koji je tamo ugledala, ZALEDILA SE… (foto)

Kad je ujutru vidjela da mi nema bebe u krevetu, mislila sam da ću umrijeti od šoka! Plakala je i molila Boga da je neko nije oteo i ubio…

PANČEVO: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 11. 03. 2020… 21: 53… JASMINA U ZORU UŠLA U DJEČIJU SOBU: Od prizora koji je tamo ugledala, ZALEDILA SE… (foto)

Uslijedio novi šok, kad sam čula da nam je djevojčica, koju znam odranije, ukrala bebu iz kuće! Ta mala mi je priredila pakao, ali kad sam vidjela ćerkicu živu, pao mi je kamen sa srca, priča Jasmina Nikolić (35) iz Pančeva.

Ona nam je ispričala da se njena ćerka iz prvog braka ranije družila sa malom M. O. (12), koja joj se u nedelju u zoru ušunjala u kuću i ukrala joj iz kreveta osmomJesečnu ćerkicu Marinu. M. O. je uglavnom živjela na ulici, a otetu bebu je htjela da iskoristi za prosjačenje, da bi dobila više para od prolaznika…

Prema Jeleninim riječima, ona je oko četiri sata ujutru nahranila ćerkicu i stavila je u krevet, a nestanak bebe primjetio je tri sata kasnije njen muž Željko Zlatanovski (28). Odmah su pozvali policiju i počela je grčevita potraga za bebom.

– Šta mogu majka i otac da pomisle kada se probude i vide da im nema bebe? Samo najgore! Vrištala sam, plakala…

Čitaj još:   HITNO: AMBASADA UKRAJINE U BIH TRAŽI OD DODIKA OBJAŠNJENJE I DA VRATI IKONU ...

Htela sam da se ubijem! Dok su nas ispitivali u policijskoj stanici, pala sam u nesvest. U početku nam nisu vjerovali, sumnjali su da nešto lažemo. Pitali su nas da li pristajemo na poligrafsko ispitivanje, i naravno da smo pristali! Nismo ništa ni krili ni lagali – priča šokirana Jasmina.

U međuvremenu, kaže ona, na lokalnoj radio-stanici emitovana je vijest o nestanku bebe. Igrom slučaja, vozač autobusa na liniji Pančevo – Kačarevo čuo je tu vijest i ugledao malu M. O. kako sa bebom u kolicima ulazi u vozilo.

On je odmah shvatio da je to oteta beba, pa je odvezao autobus pravo pred Jasmininu i Željkovu kuću, jer je zapamtio adresu koja je emitovana na radiju.- U to vrijeme muž i ja smo bili u policijskoj stanici na ispitivanju. Hitna pomoć i policija su preuzeli našu bebu od vozača autobusa i odveli je na pregled u Hitnu pomoć. Tad su nas obavjestili da nam je ćerkica pronađena živa i zdrava i policajci su nas odvezli kod nje. Kada sam ušla u Hitnu pomoć i videla je… Ne mogu rječima da vam opišem koliko mi je laknulo… Do neba smo zahvalni vozaču autobusa – kazala je ona.

Jasmina i Željko, inače, nisu hteli da kažu nijednu ružnu reč o devojčici koja im je otela djete, iako ističu da im je priredila pakao koji nikad neće zaboraviti.

izvor agencije

Čitaj još:   NAGLE PROMJENE VREMENA SMETAJU MNOGIMA:Ojačajte imunitet uz pomoć ove TRI namirnice... (foto)
Pokušao da ubije pekara, pa nasrnuo na više lica..

Policija je uhapsila V. J. (32) zbog pokušaja ubistva u Read more

DJEVOJČICA GLEDALA, KAKO OČUH JOJ UBIJA MAJKU: SRELA GA U SUDNICI I POČELA DA VRIŠTI!!!

Bojan Mijatović (31), rođeni brat brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) Read more