Dnevni horoskop za 23. mart 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu odgovara Djevica, Bikovi nikako u posao s Jarcem, a Blizanci s Lavom i  Djevicom, Raku Jarac i  Ovan odlični poslovni partneri, Lavovima vrijeme za ljubav, Djevici za promjenu posla, Vage tajanstvene, Škorpijama vjetar u leđa, Strijelac i  dalje zarađuje preko inostranstva, Jarcu nove poslovne ponude, Vodolije očekuje novac, a Ribe iscrpljene. Ovo je dnevni horoskop za 23. mart 2020. godine.

OVAN

Poslovma pitanja koja su ostala neriješena možete da dovršite u narednom periodu i to u svoju korist. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije na polju emocija. Prijaće vam fizička aktivnost.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se ukazuju sada. Spremni ste da se upustite u novu vezu. Očekuje vas povoljan period za zaljubljivanje i romantiku. Osjećate se jako dobro.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom dešavanja tokom današnjeg dana. Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi. Možete da očekujete dobar period za ljubav danas. Povećajte unos tečnosti.

RAK

Imate mnogo poslovnih obaveza danas, pa vam je važna organizacija kako biste uspjeli sve da obavite na vrijeme. Nemate veće brige oko odnosa sa voljenom osobom. Lijepo funkcionišete i zadovoljni ste. Pad imuniteta.

Čitaj još:   SARAJEVO Na Kovačima obilježena 15. godišnjica smrti Alije Izetbegovića...

LAV

Očekuje vas povoljan dan za obavljanje poslovnih obaveza. Budite odgovorni oko svog posla. Nova ljubavna veza vas veoma uskoro očekuje. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati interesovanje. Odlično se osjećate!

DJEVICA

UspJešno ćete rİJešiti probleme koje ste imali na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće. Osjećate se dobro kada ste sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za flert. Problemi sa bešikom su mogući.

VAGA

Možete da očekujete da će vam se okolnosti na poslovnom polju mijenjati u narednom periodu. Voljena osoba polako gubi poverenje u vas i često se svađate. Veza vam ulazi u ozbiljniju krizu. Imate probleme sa probavom.

ŠKORPIJA

Pred vama je period koji može da vam donese novu poslovnu saradnju kojom ćete biti veoma zadovoljni. Iako postoje neslaganja sa partnerom, možete da nađete kompromis. Zdravlje je uglavnom dobro.

STRELAC

Zajedno sa svojim saradnicima ostvarujete dobru atmosferu na poslovnom planu. Preko kruga prijatelja ostvarujete novo emotivno poznanstvo koje može uskoro da preraste u emotivnu vezu. Bez većih problema sa zdravljem.

Čitaj još:   APAČI U BIH: Američki jurišni HELIKOPTERI sletjeli u Sarajevo... (foto i video)

JARAC

Konačno ćete ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pred vama je jako povoljan period za ovo polje. Moguće je da ste spremni za to da vam se desi nova ljubav. Konačno ste stavili tačku na vezu iz prošlosti. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima koje će vam doneti poslovni uspeh. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo polako možete da ostvarite poboljšanje u ljubavi. Izbegavajte masnu hranu.

RIBE

Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni poslovnom situacijom. Polako ćete ostvariti napredak koji želite. Rešili ste da sa partnerom ostvrite značajne promene u odnosu. Sasvim dobro zdravlje.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});