IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Napastvovao djete i prijetio da će im zapaliti stan ako nekome kažu… (foto)

ODREĐENO ZADRŽAVANJE DO 48 SATI, MILORAD SE GODINU DANA IŽIVLJAVAO NAD DJEVOJČICOM (13)

DIVCI (Valjevo): Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 08. 04. 2020… 10: 51… HOROR: Napastvovao djete i prijetio da će im zapaliti stan ako nekome kažu… (foto)

Čak godinu dana je Milorad P. (55), kojeg je policija juče uhapsila zbog obljube nad djetetom, primoravao na seksualne odnose trinaestogodišnju djevojčicu iz sela Divci, dok nije skupila hrabrost i povjerila se ocu.

Milorad, koji živi u Divcima i komšija je oštećene djevojčice rođene 2007. godine, uhapšen je po nalogu Višeg tužilaštva u Valjevu, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad djetetom.

– On je u poslednjih godinu dana, nakon što ju je upoznao i iskoristivši naivnost djevojčice, odvodio je u svoj stan u Divcima, gdje ju je u nekoliko navrata primorao na seksualne odnose…

Čitaj još:   UEFA BIRALA, Između Njemačke i Turske: Njemačka organizator EURO- a 2024. godine

Sve vrijeme joj je prijetio da će je, ukoliko bilo kome ispriča, prebiti, a preko svojih drugara zapaliti njen stan i nauditi njenoj porodici.

Devojčica je mjesecima trpjela iživljavanje u strahu da će tako biti, dok konačno nije skupila hrabrost, sve ispričala svom ocu koji je odmah alarmirao policiju – navodi izvor iz istrage.

Nakon hapšenja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Miloradu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu…

izvor Blic.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more