IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: ZARIO NOŽ MAJCI U SRCE …

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je nadležnom sudu predlog za izricanje mjere obaveznog psihijatrijskog liječenja u zatvorenoj ustanovi za Pavla Tomića (21), koji je početkom oktobra prošle godine na svirep način usmrtio svoju majku Tijanu Tomić (56).

Nakon sprovedene istrage i obavljenih vještačenja, u nalazu i mišljenju neuropsihijatra, kako saznajemo, navodi se da je teško ubistvo, koje mu se stavlja na teret, Pavle počinio u stanju neuračunljivosti. Prema nezvaničnim informacijama, on se i ranije liječio zbog određenih psihičkih problema.

Ubistvo se dogodilo 2. oktobra, u kasnim večernjim satima prošle godine u kući u Gračaničkoj ulici u Kaluđerici. Tu je Pavle kao podstanar živio sa majkom, ocem i bratom, poslednjih godinu dana. Kako se tvrdi, mladić se najprije posvađao sa majkom, a zatim je nožem više puta ubo u grudi, da bi onda nesrećnoj ženi prerezao vrat. Ljekari iz Hitne pomoći, koji su ubrzo došli na mjesto zločina, pokušali su da je reanimiraju, ali bezuspješno.

Čitaj još:   Policija pronašla TONU I PO droge u kamionu na granici- VOZAČ IZ SRBİJE POBJEGAO U ŠUMU !!!

Posle ubistva, Pavle je pobjegao, ali su policajci iz stanice u Kaluđerici uspjeli brzo da ga uhvate. Mladić je nepovezano pričao o zločinu, govorio da zna šta je uradio. Pripadnici MUP su pronašli nož koji je navodno koristio prilikom zločina. Na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom, branio se ćutanjem. Sud mu je zatim odredio pritvor u kojem se i dalje nalazi.

Pojedine komšije, nakon ubistva, govorile su da su Tomići bili u lošoj finansijskoj situaciji, da je Tijana radila dva posla, kao i njen suprug, da bi prehranili porodicu. Prema njihovim riječima, ništa nije ukazivalo da bi ovako nešto moglo da se dogodi. I sam Pavle je trebalo da počne da radi u zdravstvu, pošto je završio srednju školu za fizioterapeuta. Tokom ljeta radio je kao konobar u jednom lokalu u Vinči.

Kuća u kojoj se desio zločin

izvor: republika

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more