IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Darko Lazić šokirao naciju: Poštujem zakon USKORO POLAŽEM VOŽNJU… (foto)

Nisam se bahatio i bez vozačke dozvole namjerno vozio auto poštujem zakon kao svi ostali, rekao je Darko…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 05.05.2020… 21: 26…  Darko Lazić šokirao naciju: Poštujem zakon USKORO POLAŽEM VOŽNJU… (foto)

Poštujem zakon kao i svi, ali sada je BILO DOSTA, OKREĆEM NOVI LIST! Nisam se bahatio i bez vozačke dozvole namjerno vozio auto. Morao sam da sina, koji ima jedanaest mjeseci, odvezem u Dom zdravlja. Poštujem zakon kao svi ostali, rekao je pjevač Darko LAZIĆ…

Moj Aleksej, koji ima jedanaest mjeseci, dobio je temperaturu, a baš tada kod kuće nije bilo nikog. Sjeo sam u auto i krenuo u Dom zdravlja u Pećince. Nisam osoba koja se bahati, ali kada je moj sin u pitanju, ne zanimaju me ni vozačka dozvola, ni policijski čas, on mi je najvažniji na svijetu!

Ovo je za medije rekao Darko Lazić, koji je priveden 29. aprila u mjestu Subotište kod Brestača, jer je vozio “porše panameru” bez vozačke dozvole. On je odmah priveden kod sudije za prekršaje u Rumi, gdje je platio kaznu od 205.000 dinara.

– Svi znaju da imam vozača, a kada on nije tu, vozi me supruga Marina. Tog dana je Aleksej dobio temperaturu, a namestilo se da Marina nije bila kod kuće, kao ni moj otac. Brat je bio negdje na pecanju. U trenutku sam se uplašio i pomislio šta da radim. Uzeo sam Alekseja, stavio ga u auto i krenuo ka Domu zdravlja u Pećincima, koji je na samo desetak kilometara od moje kuće. Tada nije bio policijski čas, ali i da jeste, vjerujte, uradio bih isto, jer sina volim više od svega i za mene ne postoje prepreke kada je on u pitanju – naveo je Lazić.

Pjevač je ispričao da je saobraćajcima koji su ga zaustavili rekao da zna da griješi što vozi bez vozačke dozvole, ali da je to morao da uradi zbog zdravlja sina.

– Oni su onda krenuli sa mnom do Doma zdravlja u kom je ljekar pregledao Alekseja. Doktor je zaključio da sin ima samo prolaznu temperaturicu. Poslije sam, bez prisile, otišao u policijsku stanicu, a nakon toga i u sud, gdje sam platio kaznu od 205.000 dinara – rekao je pjevač i dodao:

Čitaj još:   PLJEVLJA: MILAN Lekić i DUŠAN Janjušević počeli da iznose „prljav veš“ iz RUP- a... (foto)

– Moram da kažem da nisam bahat i da se nisam iz obijesti vozikao kolima. Morao sam to da uradim. Poštujem zakon kao i svi. Sve svoje greške sam platio, i to debelo. E sada je bilo dosta, okrećem novi list!

Darko Lazić kaže da jedva čeka da prođe cela situacija sa koronavirusom, pa da ponovo dobije vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta 2013. godine.

Darko je prije ovoga priveden i 31. marta uveče kod Bogatića, jer je prekršio policijski čas. Bio je u “mercedesu” sa dva prijatelja i svi su odmah odvedeni kod sudije za prekršaje. Pjevač je tada kažnjen sa 150.000 dinara, pa je molio sudiju da mu omogući da to plati u ratama jer “zbog vanrednog stanja nigde ne pjeva i trenutno je u škripcu s parama!” On je nakon toga izjavio da se nije bahatio sa drugarima, nego da su im se kola pokvarila i da su zbog toga samo 20 minuta zakasnili da se sklone sa ulice.

Darko Lazić kaže da je prije tri mjeseca uradio operaciju na želucu i da je od tada smršao čak 50 kilograma.

– Planiram da smršam još 20 kila. Cio život sam bio debeo i sada hoću da budem mršav. Kad upašem košulju, hoću da vidim kaiš – rekao je on i dodao da razmišlja da iz kuće napravi koncert za komšije.

Svi Lazićevi prekršaji:

23. oktobar 2018 – prijava zbog prekoračenja brzine i vožnje bez dozvole…
17. april 2018 – vožnja bez dozvole i prekoračenje brzine…
18. decembar 2017 – nepropisno parkiranje u Beogradu…
7. decembar 2016 – kažnjen sa 15.000 dinara jer nije htio da kaže ko je vozio auto registrovan na njegovo ime u trenutku kada je prošao na crveno svjetlo na semaforu…
26. novembar 2016 – nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu…
22. novembar 2016 – prekoračenje brzine u Umčarima i vožnja bez dozvole…
11. avgust 2016 – nepropisno parkiranje u Beogradu…
7. jul 2015 – vozio pod zabranom…
22. maj 2015 – vozio pod zabranom…
20. april 2015 – vozio pod zabranom…
19. mart 2015 – prekoračio ograničenje brzine u Beogradu…
27. decembar 2013 – vozio neregistrovan auto…

izvor agencije

Čitaj još:   Darko gledao ljude kako umiru u postelji do njega, govori kako se OSJEĆA kada pomisli na najteže momente
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more