IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA GRANİCİ: PAZARCI TEŠKO NASTRADALI

Prije dva dana na 21. kilometru autoputa prema Horgošu došlo je do teške nesreće i višestrukog prevrtanja autobila, pri čemu je troje putnika povrijeđeno i hitno prevezeno u subotičku Opštu bolnicu. Prema pisanju sandzakdanas.rs povijedjeni su iz Novog Pazara.

Tada je policija za Kurir potvrdila da se nesreća dogodila na autoputu prema Horgošu i da ima povrijeđenih osoba.

“Automobil marke BMW registracije luksemburških registarskih oznaka, u kojem su bili naši državljani, sletio je s puta, krećući se autoputem od Novog Sada prema Horgošu, na petlji sever-istok, a u nezgodi je povrijeđena su prema prvim saznanjima dva lica koja su odmah prenijeta u subotičku bolnicu”, potvrdili su za Kurir iz policije u Subotici.

Kako nezvanično saznajemo, BMW-a je pukla guma, usled čega je došlo do višestrukog prevrtanja preko kolovoza u jarak, pri čemu je automobil skoro potpuno havarisan.

“Strašno je izgledlao i vozačima koji su prolazili tim dijelom puta, jer je auto izgledoa potpuno smrskan, a vidjeli smo i da su došla dvoja kola Hitne pomoći, koja su odvezla povrijeđene”, kaže izvor Kurira.

Prema prvim informacijama povrijeđene su dvije osobe, ali je kako nezvanično saznajemo kasnije pozlilo i trećoj osobi, koja je također primljena na Hitno u subotičku bolnicu.

Čitaj još:   CRNA GORA PROTJERALA SRPSKOG AMBASADORA: Vladimir Božović persona non grata... (foto i video)

Tvrdi se nezvanično, da su vozač i putnici išli preko granice, da su neki od njih radili u Luksemburgu.

“Između palićke petlje sjever- istok oko 1.500 metara došlo je do prevrtanjau jarak, s adesne strane kolovoza. Još se ne zna koliko je tačno putnika bilo, a u prvi mah izgledlao je da je vozač, čovjek oko pedesetak godina nepovrijeđen, ali je kasnije i njemu pozlilo. Prizor je strašan, otpao je točak na automobilu, vozilo je skršeno, predjni dio je potpuno polupan”, kažu očevici koji su se našli na putu.

Policija je obavila uviđaj, dva vozila Hitne pomoći na nosilima su odnijeli povrijeđene u subotičku bolnicu. Istraga će pokazati zašto je došlo do prevrtanja automobila i povrede troje putnika.

izvor: Kurir

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD RAŠKE: NASTRADAO PEŠTERAC SAMIR TUTIĆ

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Raške, nastradao Read more

SANDŽAK: Teška saobraćajna nesreća- POGINULA DJEVOJKA(18) god… (foto)

Na magistralnom putu Berane - Ribarevine došlo je večeras do Read more