IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EU se priprema za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA… (foto i video)

Njemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsjednik Emmanuel Macron i još četiri članice Evropske Unije uputili su pismo da se EU pripremi za sledeći talasl pandemije korona virusa…

BERLIN ( PARIZ ): Svijet, Rcepti, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje vijesti, srijeda… 09. 06. 2020… 10. 41… EU se priprema za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA… (foto i video)

OVIH DANA SU Merkel i Makron poslali poruku da EU da se pripremi za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA...

PRVO JE Njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Emmanuel Macron i još četiri članice Evropske Unije uputili su pismo predsjednici Evropske komisije Ursuli von der Lajen sa zahtjevom da se EU pripremi za sledeći talasl pandemije korona virusa, prenosi agencija Ansa.

U pismu čelnici pišu: “Nadamo se da će ovo pismo poslužiti kao inspiracija za dalje planove na evropskom nivou o tome kako osigurati pripremu EU za buduće pandemije”.

U pismu se navodi da je haotični odgovor na pandemiju korona virusa, u toku koje je umrlo 184. 256 ljudi, “pokrenuo pitanja” o potrebi pripreme Evropske Unije za ovakve nesreće i naglašava potreba za zajedničkim evropskim pristupom, posebno s obzirom na mogući drugi talas zaraze Covidom- 19…

Čitaj još:   STRAŠNO: Potvrđen prvi slučaj infekcije KRAKEN SOJEM u Crnoj Gori... (foto)

izvor agencije Ansa

MILE Dodik mogao bi se brzo naći i na “crnoj listi” EU… ! (foto)

Iz diplomatskih izvora mediji doznaju da je većina ambasada EU Read more

EU objavila kada OTVORA GRANICE za zemlje koje nisu članice… (foto i video)

Prvo Šengen, pa ostatak Evrope... BRISEL: Svijet, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, Read more

Čitaj još:   PROSRPSKA OPOZICIJA DIVLJALA NA ULICAMA: U Nikšiću baklje, vatromet, povici “Mile lopove” i “Kosovo je srce Srbije” (foto i video)