IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADEM Ljajić pogodio sa 20 metara za buđenje Bešiktaša … (foto i video)

BIO JE TO Trijumf koji se dugo čekao stambolskih “crno- bijelih” Orlova u gostima protiv Denizlispora…

DENIZLI: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, nedelja… 21. 06. 2020 … 12. 31… ADEM Ljajić pogodio sa 20 metara za buđenje Bešiktaša … (foto i video)

Milioni gledalaca preko tv ekrana u Turskoj vidjeli su MAJSTORIJU Adema Ljajića u pobjedi Bešikataša u gostima u srce Anadolije!!!

Trijumf Orlova protiv Denizlija…

Bešiktaš je značajno popravio sliku sa povratničke premijere ali ubedljivim trijumfom na gostovanju Denizliju (5:1) ostao u trci za mjesto u Ligi Evrope naredne sezone.

Denizli je gotovo pa sigurna redovna mušterija Orlova izgubili su svojih i sedam dosadašnjih međusobnih duela, međutim poslednja tri minimalno – 0:1.

Predhodne večeri je Bešiktaš bio milostiv prema ovom rivalu, čak je Denizli u jednom momentu uspio da poravna (1:1) i do 60. minuta krenuo je pravi uragan gostiju sa evropske strane grada na Bosforu…

Započelo je pogotkom Gohana Gonula, a završeno je i sa golom Abdulaja Dijabija.

Čitaj još:   ADEM Ljajić: Nismo bili tim, katastrofalno se osjećam...

Blickrig je trajao manje od 20 minuta i u tom periodu Bešiktaš je četiri puta tresao mrežu svog domaćina.U strelce s, između ostalih…

Među boljim akterima u redovima gostiju bio je internacionalac iz pazara Adem Ljajić, koji je na sjajan način zatresao mrežu, njegov gol možete videti na snimku koji vam nudi regionalni portal ibalkan.net

Ljajić u 75. minutu utakmice postigao četvrti gol za Bešiktaš na derbi meču.

Nekadašnji fudbaler Partizana sa dvadesetak metara od gola plasirao loptu u desni donji ugao golmana Denizlija, koji nije imao šanse da bi i istu zaustavi prije gol linije.

Pored Ljajića, strelci u pobjedi Bešikataša su bili i kapetanm Burak Yilmaz, Gonul, N'Kudu i Dijabi, dok je na drugoj strani pogodio Estupinan.

Poslije ove pobjede Bešiktaš koja se dugo čekala je peti s 47 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Galatasaja, koji se i sa utakmicom manje nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope...

http://iBalkan.net

Čitaj još:   Adem Ljajić u dresu "orlova" Bešiktaša,ispunio očekivanja i natjerao da ga otkupe od Torina...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more